Showyou, ο καλύτερος τρόπος για να βλέπετε videos στο iPad

Showyou iPad App Screenshot

Θεωρώ το Flipboard έναν από τους καλύτερους λόγους για να αγοράσει κάποιος το tablet της Apple. Ο τρόπος που συλλέγει τα νέα από το Twitter, το Google Reader και το Facebook, κάνουν την εφαρμογή να θυμίζει περιοδικό που καλύπτει διάφορα θέματα και κάθε μέρα ανανεώνεται με ολοκαίνουριο τεύχος. Σκεφτείτε τώρα, κάτι παρόμοιο που έχει όμως σχεδιαστεί αποκλειστικά για videos. Ωραία, αυτό ακριβώς είναι το Showyou.

Συνδέεται με το Twitter και το Facebook account σας, αναλύει το timeline σας από τα 2 μεγαλύτερα social networks του πλανήτη και κρατάει μόνο τα status updates που περιέχουν κάποιο video. Το interface του θυμίζει έναν τεράστιο και πολύχρωμο καμβά που όπου κι αν κάνεις click, θα σου ανοίξει ένα διαφορετικό video που αρέσει σε κάποιον φίλο σου.

Μέσα στο Showyou έχει δημιουργηθεί ένα ξεχωριστό social network και μπορεί κανείς να προσθέσει και σε αυτό φίλους. Έτσι, εν τέλει, δίνονται 3 επιλογές για να διαλέξει κανείς ποια videos θα βλέπει: των φίλων του στο Showyou, των φίλων του από τα άλλα Social Networks ή όλων ταυτόχρονα. Προσωπικά, έχω επιλέξει την τρίτη επιλογή γιατί με ενδιαφέρει να έχω περισσότερα videos και λιγότερο η social πλευρά της εφαρμογής. Το sharing σε Facebook και Twitter, όπως σε κάθε εφαρμογή του 2011 που σέβεται τον εαυτό της, είναι υπόθεση ενός και μόνο click. Σύμφωνα με τους δημιουργούς του Showyou, είναι θέμα χρόνο να γίνει το integration του YouTube και του Tumblr.

Εχθές βράδυ, πέρασα αρκετή ώρα μπροστά από το Showyou βλέποντας videos τελείως ετερόκλητα μεταξύ τους αλλά ιδιαίτερα ενδιαφέροντα. Από την μία τραγούδια, και από την άλλη mini documentaries για την ζωή και το skating στην Kabul, την πρωτεύουσα του Αφγανιστάν.

Αν σε αυτά προσθέσουμε ότι διατίθεται δωρεάν από το App Store της γειτονιάς μας [iTunes Link], τότε σίγουρα αξίζει μερικά megabytes χαμένου bandwidth για να το κατεβάσετε στο iPad σας..

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.