Chris Capossela: ο νέος επικεφαλής marketing της Microsoft

Χρειάστηκε να περάσουν λίγες μόλις ημέρες από την παραίτηση της Mich Mathews, επικεφαλής του τμήματος Marketing της Microsoft, μέχρι την ανακοίνωση του αντικαταστάτη της, που είναι ο Chris Capossela, που επίσης αναλαμβάνει και το Consumer Channels της εταιρείας. Ποιος είναι όμως ο Capossela;

Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί "νέος", αφού μετρά ήδη 20 χρόνια στην Microsoft. Έχει δουλέψει ως SVP στο τμήμα του Office, όπου ήταν υπεύθυνος marketing των προϊόντων του Office, Office 365, SharePoint, Exchange, Lync, Project και Visio, καταφέρνοντας να επιβλέψει το λανσάρισμα του Office 2007 και 2010, ενώ έχει υπάρξει και βοηθός του Bill Gates.

Πλέον θα δίνει αναφορά στον COO της Microsoft Kevin Turner και θα συνεργάζεται στενά με συνεργάτες της εταιρείας, όπως προμηθευτές των Windows, Windows Phone, Xbox και Office, ενώ θα είναι και υπεύθυνος για την επικοινωνιακή πολιτική marketing και διαφήμισης.

Οι πιο "παλιοί" θα θυμάστε ίσως τον Capossela ως το... θύμα της μπλε οθόνης των Windows σε παρουσίαση στην COMDEX το 1998:


[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.