Το επίσημο video παρουσίασης του HTC Flyer

Η HTC ανέβασε στο επίσημο κανάλι της στο YouTube ένα video, στο οποίο μας παρουσιάζει τις βασικές λειτουργίες και κάποια παραδείγματα χρήσης του μικρού της tablet που ακούει στο όνομα HTC Flyer, που γνωρίσαμε στην φετινή Mobile World Congress.

"Η μεγάλη οθόνη, που είναι αρκετά μικρή για να την κρατάτε με το ένα χέρι", είναι η πρόταση που ακούγεται σε κάθε αναφορά της HTC στο μικρό tablet των 7''. Και δεν έχουν άδικο. Με διαστάσεις 12,2 x 19,5 και πάχος 1,3 εκατοστά, το μέγεθος του είναι σίγουρο, πως δεν θα σας εμποδίσει να το χρησιμοποιήσετε με άνεση. Θα περιλαμβάνει οθόνη 7'' με ανάλυση 1024x768, επεξεργαστή στα 1,5 GHz, εσωτερική μνήμη αποθήκευσης 32 GB και RAM 1 GB, camera στο πίσω μέρος με 5 MP (autofocus) και στο μπροστινό με 1,3 MP, WiFi, 3G/HSPA (μόνο ως data-plans, δεν υποστηρίζει κλήσεις), BlueTooth, GPS, αισθητήρα επιτάγχυνσης/φωτός και φυσικά Android 2.3 (Gingerbread).

Βλέποντας κανείς το παρακάτω video, παρατηρεί πως η HTC εστιάζει κυρίως στη χρήση του από επαγγελματίες και φοιτητές, αφού γίνεται εκτενή αναφορά στις δυνατότητες για να κρατάει κάποιος σημειώσεις. Το HTC Flyer θα κυκλοφορήσει μέσα στην άνοιξη και, όσοι χρήστες το επιθυμούν, θα μπορούν να αναβαθμίσουν το λειτουργικό σε Android Honeycomb, όταν αυτό γίνει διαθέσιμο. Συνοψίζοντας, το HTC Flyer είναι μια καλή επιλογή για όσους επιθυμούν ένα όμορφο και μικρό tablet, που κάνει πολύ καλά τη δουλειά του.

[via] [via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.