HTC: Παρουσιάστηκαν στην MWC 2011 τα Incredible S, Desire S, Wildfire S και Flyer

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας στο MWC 2011, η HTC παρουσίασε τα Facebook Phones, αν και απέφυγε να τα χαρακτηρίσει έτσι. Στη συνέχεια εμφανίστηκαν για πρώτη φορά τα Incredible S, Desire S και Wildfire S, ενώ αμέσως μετά η εταιρεία έκανε την δική της προσθήκη στον πόλεμο μεταξύ των tablets, με την παρουσίαση του Flyer.

HTC Flyer

Περιμέναμε με αγωνία να δούμε ποια θα είναι η απάντηση της ταϊβανέζικης εταιρείας στον χώρο των tablets, όπου τους τελευταίους μήνες έχουμε συνεχώς νέες προσθήκες. Έτσι, σήμερα παρουσιάστηκε το Flyer, ένα tablet 7'' βασισμένο στο λειτουργικό Android. Η συσκευή διαθέτει μεταξύ άλλων 1.5 GHz επεξεργαστή, 1 GB μνήμη RAM και 32 GB μνήμη flash, οθόνη ανάλυσης 1024x600, 1.3 MP camera για video κλήσεις και 5 MP camera για φωτογραφίες/video. Όπως στις περισσότερες συσκευές της HTC, ούτε και εδώ θα μπορούσε να λείψει το Sense UI, το οποίο βέβαια έχει προσαρμοστεί στις ανάγκες ενός tablet. Σύμφωνα με την εταιρεία, το Flyer μπορεί να αναπαράγει video επί 4 συνεχόμενες ώρες, μιας και η μπαταρία του είναι 4000 mAh.

Πέρα από το Sense UI, η HTC φρόντισε να προσθέσει διάφορα χαρακτηριστικά που θα κάνουν το tablet της ακόμα πιο ελκυστικό, όπως η υποστήριξη εκτέλεσης παιχνιδιών μέσω του OnLive. Το OnLive είναι μια υπηρεσία στο Internet η οποία αναλαμβάνει να επεξεργάζεται τα γραφικά του παιχνιδιού που παίζετε, στους servers της, ενώ εσείς βλέπετε κάτι σαν streaming video. Με αυτόν τον τρόπο οποιαδήποτε συσκευή μπορεί να παίξει "βαριά" παιχνίδια αρκεί να μπορεί να αναπαράγει video σε 720p. Προφανώς για τη χρήση του απαιτείται η απρόσκοπτη σύνδεση στο Internet. Το Flyer θα μπει στις αγορές μέσα στο β' τρίμηνο του έτους με Android Gingerbread 2.4, μία έκδοση του δημοφιλούς λειτουργικού που λέγεται πως θα κυκλοφορήσει μέσα στον Απρίλιο.

Update: Η γερμανική έκδοση του Amazon, έχει συμπεριλάβει το HTC Flyer στα προϊόντα που πουλάει, με τιμή 669€ χωρίς τους φόρους. Συγκρίνοντας το με τις τιμές άλλων tablets που βλέπουμε στο MWC 2011 (όπως το Motorola Xoom στα 885€), το Flyer γίνεται ακόμα πιο ελκυστικό.

HTC Incredible S και HTC Desire S

Σήμερα έφτασε η μέρα που θα αποκαλυπτόταν η -αποκαλούμενη από πολλούς- νέα ναυαρχίδα της HTC. Το όνομα της είναι Incredible S, η οποία αν και σχεδιαστικά μοιάζει με το Droid Incredible που είχε κυκλοφορήσει μόνο στις ΗΠΑ, διαφέρει πολύ από αυτό. Η συσκευή διαθέτει οθόνη 4'' με ανάλυση 800x480, επεξεργαστή Qualcomm MSM8255 στο 1 GHz, μνήμη RAM 768 MB, camera 8 MP με dual-LED flash, autofocus και τη δυνατότητα εγγραφής 720p HD video, camera 1.3 MP για video κλήσεις, και μπαταρία 1480 mAh.

Παρόμοια χαρακτηριστικά φέρει και ένα ακόμα smartphone που είδαμε σήμερα από την ταϊβανέζικη εταιρεία, το HTC Desire S. Η camera παραμένει στα 5 MP, όμως προχωρώντας στο εσωτερικό του τα πράγματα γίνονται πιο ενδιαφέροντα, κι αυτό γιατί περιλαμβάνει τον επεξεργαστή Qualcomm MSM8255 στο 1 GHz, μνήμη RAM 768 MB και μπαταρία 1450 mAh, όπως ακριβώς και το προηγούμενο κινητό που είδαμε. Η βασική διαφορά τους είναι πως το Desire S θα έρθει με το Gingerbread (Android 2.3) από την αρχή ενώ το Incredible S αρχικά θα έχει εγκατεστημένο το Froyo (Android 2.2).

Το μεν Incredible S θα έρθει στην αγορά περίπου τον Απρίλιο, το δε Desire S αναμένεται μέσα στον Μάιο.

HTC Wildfire S

Στη συνέχεια της παρουσίασης είδαμε το Wildfire S που, όπως και ο προκάτοχος του, Wildfire, όσον αφορά την τιμή του, θα βρίσκεται στα χαμηλότερα στρώματα των smartphones. Σε αντίθεση με το απλό Wildfire που είχε οθόνη QVGA, το Wildfire S θα έρθει με μία HVGA στις 3.2''. Ο επεξεργαστής του θα είναι ένας Qualcomm MSM7227 στα 600 MHz, η μνήμη RAM του 512 MB και θα περιλαμβάνει 512 MB αποθηκευτικού χώρου, ο οποίος όμως μπορεί να αυξηθεί με χρήση microSD κάρτας. Τέλος, η camera του θα έχει 5 MP με autofocus και flash. Το νέο κινητό θα έρθει με λειτουργικό Gingerbread.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες καθώς και video με μια πρώτη ματιά των νέων μοντέλων που παρουσίασε σήμερα η HTC.

1. Το HTC Incredible S

2. Το HTC Incredible S δίπλα σε  ένα iPhone 4

3. Το HTC Desire S

4. Το HTC Desire S

5. Το HTC Wildfire S δίπλα σε ένα iPhone 4

6.  HTC Flyer - First Look

7. HTC Incredible S - First Look

8. HTC Desire S - First Look

9. HTC Wildfire S - First Look

[via] [via]

Σχολιάστε >
2 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.