13 - 20/3: Τα σημαντικότερα νέα της εβδομάδας

Technology

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν από τις πιο ενδιαφέρουσες στην ιστορία του www.away.gr. Ήταν η εβδομάδα με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα ενώ γράφτηκαν περισσότερα από 30 posts στην διάρκεια της, για την ακρίβεια 34. Έτσι, αποφασίσαμε κάθε Δευτέρα πρωί, εφόσον τα νέα της προηγούμενης εβδομάδας είναι τόσα πολλά, να γράφουμε ένα round-up post με τα σημαντικότερα, κατά την γνώμη μας, νέα.

Σίγουρα την παράσταση έκλεψε το Facebook καθώς το Facebook Places ενεργοποιήθηκε μαζικά και στην χώρα μας. Το άλλο μεγάλο social network, το Twitter, αποφάσισε να αυξήσει τον βαθμό ασφαλείας του καθώς πλέον ενεργοποίησε την πρόσβαση μέσω HTTPS.

Για την Microsoft ήταν μία ιδιαίτερα ζωντανή εβδομάδα αφού εκτός από την επίσημη κυκλοφορία του Internet Explorer 9, υπήρξαν οι πρώτες διαρροές του επόμενου λειτουργικού συστήματος της, των Windows 8.

Στο μέτωπο των κινητών τηλεφώνων, είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε εκτενώς το νέο τηλέφωνο της Sony Ericsson, το Xperia Arc, που μας άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις. Στο απέναντι στρατόπεδο, της Apple, τα προβλήματα έχουν κάνει την εμφάνιση τους καθώς το iOS 4.3 φαίνεται ότι καταναλώνει την μπαταρία πολύ πιο γρήγορα απ' ότι είχαν συνηθίσει οι χρήστες..

Ακόμα, την εβδομάδα που μας πέρασε βρήκα αρκετό χρόνο για να κάνω μία βόλτα στο Mall και να κοιτάξω 2 πράγματα που με ενδιέφεραν: αφενός το i-Bank Store της Εθνικής Τράπεζας αλλά και να ρωτήσω στα μεγαλύτερα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών για την δεύτερη γενιά του iPad, ώστε να αποφασίσω από που να προπαραγγείλω το tablet της Apple. (Η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν το έχω προπαραγγείλει πάντως)

2 videos έκλεψαν τις εντυπώσεις, το ένα είναι βγαλμένο από το μέλλον και μας δείχνει πώς θα είναι η καθημερινότητα μας σε μερικά χρόνια ενώ το άλλο είναι βγαλμένο από την Άπω Ανατολή και τα συντρίμια που άφησε πίσω του ο καταστροφικός σεισμός και το tsunami που ακολούθησε στην Ιαπωνία..

Τέλος, όσοι θέλουν μία καινούρια HD Web-Camera για το γραφείο τους, μπορούν να δοκιμάσουν την τύχη τους στον διαγωνισμό μας. Ακόμα, όσοι κάτοχοι iPhone έχετε μικρά παιδάκια και θέλετε να τα βοηθήσετε να μάθουν τις πρώτες τους λέξεις με την βοήθεια του smartphone της Apple, δεν έχετε παρά να κατεβάσετε το First Greek Words.

Καλή εβδομάδα σε όλους!

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.