Το Twitter προσθέτει ακόμα περισσότερη ασφάλεια, με τη χρήση HTTPS

Το Twitter την Τρίτη έκανε ακόμα ένα βήμα για την καλύτερη ασφάλεια των δεδομένων που διακινούνται μεταξύ των servers και του χρήστη, επιτρέποντας τη μόνιμη χρήση ασφαλής σύνδεσης με HTTPS για την κωδικοποίηση τους.

Εδώ και λίγο καιρό οι χρήστες μπορούσαν να ανοίξουν την ιστοσελίδα του Twitter χρησιμοποιώντας και τον σύνδεσμο https://www.twitter.com, όμως τώρα η διαδικασία έγινε ακόμα πιο απλή. Ανοίγοντας τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας θα δείτε μια επιλογή "Always use HTTPS", όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα. Ενεργοποιώντας αυτή τη ρύθμιση, θα χρησιμοποιείται πάντα η ασφαλής σύνδεση καθώς συνδέεστε από μη ασφαλή ασύρματα δίκτυα, χωρίς λόγους ανησυχίας πια.

Να σημειωθεί εδώ, πως κατά τη διάρκεια της εισαγωγής username/password και στην επίσημη εφαρμογή του Twitter για iPhone και iPad η λειτουργία HTTPS είναι ενεργοποιημένη από μόνη της. Βέβαια, σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε το mobile site (m.twitter.com) για να συνδέεστε στην υπηρεσία, η νέα ρύθμιση δεν αποθηκεύεται και θα πρέπει πάλι να προσθέσετε το "https" αντί του "http" μπροστά από τη διεύθυνση. Γίνετε προσπάθεια να βρεθεί λύση και για αυτή την περίπτωση.

[via] [image]

Σχολιάστε >
3 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.