Μεγάλες αλλαγές στο Google iPhone App

Google iPhone App Screenshot

Εγκατέστησα την εφαρμογή του Google για το iPhone πριν αρκετό καιρό και λίγες μέρες αργότερα, την διέγραψα από το κινητό μου γιατί μου ήταν πρακτικά, άχρηστη. Το search δεν ήταν ιδιαίτερα πρακτικό ενώ όλες οι επιπλέον υπηρεσίες της Google, πλην του search, ανοίγανε μέσω του Safari. Εχθές το βράδυ όμως, κυκλοφόρησε η νέα έκδοση του app από την μαμά-Google και φέρνει αρκετές βελτιώσεις.

Η μεγαλύτερη διαφορά παρατηρείται στο interface καθώς πλέον είναι πολύ πιο καθαρό και ξεκούραστο στο μάτι. Η ουσιαστικότερη όμως διαφορά που υπάρχει είναι η νέα μπάρα που εμφανίζεται κάνοντας "swipe" το δάχτυλο σας από αριστερά προς τα δεξιά. Πρόκειται για την γνωστή μπάρα που υπάρχει και στο web interface του Google και εμφανίζει τα αποτελέσματα της αναζήτησης ανά κατηγορίες: Images, Blogs, News, Videos κτλ.

Πλέον, η εφαρμογή του Google έχει την δυνατότητα να τρέχει και στο background επιτρέποντας σας δηλαδή να διακόπτετε μία αναζήτηση που κάνετε και να επανέρχεστε σε αυτήν όποτε το επιθυμείτε χωρίς να περιμένετε να φορτώσει ξανά τα αποτελέσματα. Το μόνο που θα ήθελα, και ελπίζω οι developers της Google ήδη να το ετοιμάζουν, είναι να ανοίγουν και τα υπόλοιπα Google Apps όπως το Calendar, το Docs και το Tasks σε μία native εφαρμογή και όχι στον Safari..

Google iPhone App Screenshot

Google iPhone App Screenshot

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.