Samsung Galaxy Tab 8.9 ιντσών?

Samsung Galaxy Tab

Στο Mobile World Congress που τελείωσε πριν ακριβώς μία εβδομάδα, είδαμε το νέο Galaxy Tab με την οθόνη των 10.1 ιντσών. Φυσικά θα τρέχει το ολοκαίνουριο, και αποκλειστικά σχεδιασμένο για tablets, Android 3.0 Honeycomb ενώ θα έχει διπύρηνο επεξεργαστή. Η κυκλοφορία του αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο Μάρτιο και θα κοστίζει, στο εξωτερικό, περίπου 700€. Το Galaxy Tab των 7 ιντσών συνεχίζει να κυκλοφορεί και, σύμφωνα με εκπρόσωπο της Samsung, έρχεται ακόμα ένα Galaxy Tab με οθόνη 8.9 ιντσών.

Η διάθεση του στο αγοραστικό κοινό θα ξεκινήσει μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2011 και θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμο μέσω Mobile Operators. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά, πλην της οθόνης των 8.9 ιντσών, δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά αλλά θεωρώ σίγουρο ότι θα χρησιμοποιεί κι αυτό το Android 3.0 HoneyComb. Αν κρίνουμε από τις τιμές των άλλων 2 tablets της Κορεάτικης εταιρίας, το μεσαίο μοντέλο της αγοράς θα κοστίζει γύρω στα 600 με 650€.

Το μέγεθος των 8.9 ιντσών είναι η χρυσή τομή ανάμεσα στην ευκολία χρήσης και στην μεταφορά του tablet? Θα το δείξουν οι πωλήσεις..

[via]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.