Motorola Xoom την Πέμπτη, Adobe Flash την άνοιξη

Motorola Xoom Ad

Την Πέμπτη θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στην αγορά το Motorola Xoom. Το πρώτο tablet που θα εφοδιάζεται με Android 3.0 HoneyComb θα κοστίζει 800 δολάρια στην Αμερική ενώ άγνωστο παραμένει το αν και το πότε θα έρθει επίσημα στην Ελλάδα. Αυτό όμως που έχει πραγματική σημασία είναι το γεγονός πώς η Adobe δεν έχει έτοιμη την έκδοση του Flash που θα εγκαθίσταται σε Android 3.0.

Όπως γράφει, με μικρά γράμματα, το διαφημιστικό poster του Xoom, το Flash θα είναι διαθέσιμο μέσα στην Άνοιξη του 2011. Με αυτό τον τρόπο, η ίδια η Adobe πυροβολεί τον εαυτό της στο πόδι και δίνει αφορμές τόσο στους χρήστες, όσο και στις ανταγωνιστικές εταιρίες, για να συνεχίσουν τον πόλεμο που έχει ξεκινήσει εις βάρος του Flash και υπέρ της HTML5. Η Apple ήδη έχει αποκλείσει το Flash από τις συσκευές της και τώρα, με την έλλειψη του από το Xoom, θα δουν και οι χρήστες του Android πόσο σημαντικό (ή όχι) είναι τελικά το Flash για την online ζωή τους.

Εσείς τι πιστεύετε; Είναι χρήσιμο το Flash ή η Apple έχει δίκιο που το θεωρεί "νεκρή" πλατφόρμα και προσπαθεί να το εξαφανίσει από το διαδίκτυο;

[via]

Σχολιάστε >
2 σχόλια
|
Κατηγορίες:

2 απαντήσεις στο “Motorola Xoom την Πέμπτη, Adobe Flash την άνοιξη”

  1. Ο/Η creece λέει:

    mistiria einai i apple xD