Τα καλύτερα interactive videos του YouTube

Οι περισσότεροι ίσως να θυμάστε την, ομολογουμένως αρκετά έξυπνη, καμπάνια του roller διορθωτικού Tipp-Ex, η οποία έκανε την εμφάνιση της αρκετές φορές στα social networks το περασμένο Φθινόπωρο. Τα παιδιά του Mashable επέλεξαν 10 interactive videos από το YouTube. Εμείς διαλέξαμε 4 από αυτά και σας τα παρουσιάζουμε παρακάτω.

1. Treasure Hunt
Από τους δημιουργούς του πρώτου interactive video στο YouTube, έρχεται ένα adventure game. Όπως φαίνεται και από τον τίτλο, ο σκοπός σας είναι ένας: να βρείτε τον θησαυρό.

2. Ronald has a spider on it's head
Είναι ένα από τα πρώτα video τέτοιας μορφής, όμως έχει ακόμα ένα σημαντικό λόγο που βρίσκεται στη λίστα. Ποιος είναι αυτός; Μα φυσικά επειδή είναι με LEGO!

3. YouTube Radio
Εδώ οι δημιουργοί έχουν ηχογραφήσει 8 διαφορετικά είδη μουσικής, από τα οποία εσύ επιλέγεις ποιο θέλεις να ακούσεις, πατώντας τα κουμπιά ενός ραδιοφώνου.

4. Who wants to be a YouTubillionaire
Η ιδεά είναι λίγο-πολύ γνωστή. Πιο συγκεκριμένα, βασίζεται στο τηλεπαιχνίδι Who Wants to Be a Millionaire, ενώ σου δίνεται και η δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις τη βοήθεια του τηλεφώνου.

Αν θέλετε, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα υπόλοιπα video που επέλεξε το Mashable ή να αναζητήσετε περισσότερα από αυτά στο YouTube.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.