Η Apple προσλαμβάνει φοιτητές για το Customer Support!

students work for Αpple

Η Apple πιστεύει, και όχι άδικα, ότι οι σημερινοί φοιτητές είναι οι άνθρωποι που σε λίγα χρόνια θα "κινούν τον κόσμο". Έτσι, η εταιρία δεν χάνει ευκαιρία για να δείξει πόσο πολύ τους εκτιμάει. Μετά τις φοιτητικές εκπτώσεις, η Apple αποφασίζει να προσφέρει και part-time δουλειά σε κάποιους από αυτούς. Οι φοιτητές που θα δουλέψουν για την Apple, θα παρέχουν βοήθεια στους καταναλωτές, τόσο για software όσο και για hardware ενώ θα πληρώνονται με 10 δολάρια την ώρα. Βέβαια, υπάρχουν και κάποιες προϋποθέσεις πρωτού κάποιος "πάρει" την δουλειά.

Σύμφωνα λοιπόν με το επίσημο job description, είναι απαραίτητο να φοιτεί σε πανεπιστήμιο που συνεργάζεται με την Apple και ο μέσος όρος του, το GPA όπως λέγεται στην Αμερική, να είναι μεγαλύτερο ή ίσο του 2.7 (με άριστα το 4). Κατά την διάρκεια της ακαδημαϊκής χρονιάς, πρέπει να δουλεύει 16 ώρες την εβδομάδα ενώ το καλοκαίρι να δουλεύει 40 ώρες εβδομαδιαίως. Φυσικά, η Apple παρέχει ασφαλιστική κάλυψη για όλους τους εργαζομένους ενώ το καλύτερο "κομμάτι" της συμφωνίας είναι πως οι φοιτητές παίρνουν έναν ολοκαίνουριο iMac.

Αν σπούδαζα στην Αμερική, σίγουρα θα ήταν η ιδανική δουλειά: θα δούλευα για την Apple, θα πληρωνόμουν, θα είχα έναν iMac δωρεάν ενώ θα πληρωνόμουν με περίπου 160 δολάρια κάθε εβδομάδα. Όχι κι άσχημα για part-time ε?

[via]

Σχολιάστε >
2 σχόλια
|
Κατηγορίες:

2 απαντήσεις στο “Η Apple προσλαμβάνει φοιτητές για το Customer Support!”

  1. Ο/Η Νίκος λέει:

    Ναι, καλή κίνηση. Οι φοιτητές στη Αμερική δουλεύουν σε Starbucks, McDonalds και άλλα συναφή μέρη και το καλοκαίρι κάνουν σοβαρή πρακτική σε μεγάλες εταιρίες. Αν είσαι international student δεν μπορείς να δουλέψεις λόγω immigration status. Και όσο για τα $160/week.. Αναλόγως την πόλη. Σε πολλές πολείς δεν βγάζει καν το ενοίκιο σου αλλά απο το τίποτα.. Και στην τελική, δουλέυεις σε ενα Apple store ρε φίλε! :)

    Ενας πρώην international φοιτητής της Αμερικής. :)

    • Ο/Η dkalo λέει:

      Νίκο, δεν δουλεύεις σε Apple Store, δουλεύεις από το σπίτι σου! Συμφωνώ ότι τα 160 δολάρια την εβδομάδα δεν είναι κάποιο τεράστιο ποσό, αλλά πρόκειται για ένα επιπλέον έσοδο με, μικρό, στα μάτια μου χρονικό κόστος. :)