Microsoft Office 2011 for Mac, δωρεάν trial για 30 μέρες!

Microsoft Office 2011 for Mac

Οι περισσότεροι καθημερινοί χρήστες θεωρούν το Microsoft Office αναπόσπαστο κομμάτι του υπολογιστή τους. Δεν μπορώ να τους κατηγορήσω καθώς πρόκειται για μία σουίτα εφαρμογών που καλύπτει μερικές από τις βασικότερες ανάγκες. Ίσως οι μόνοι που δεν ενδιαφέρονται για το Microsoft Office και τις δυνατότητες του, είναι οι κάτοχοι υπολογιστών Mac. Προτιμούν να χρησιμοποιούν το iWork της μαμάς-Apple παρά το Office.

Έχοντας χρησιμοποιήσει και τις 2 σουίτες, τόσο για τις εργασίες μου στην σχολή, όσο και για άλλους λόγους, μπορώ να πω ότι ανήκω και γω στην κατηγορία αυτών που προτιμούν το iWork γιατί ο γενικότερος σχεδιασμός του και η φιλοσοφία του ταιριάζει περισσότερο με το OSX. Αυτό φαίνεται ότι το έχει καταλάβει και η Microsoft και προσπαθεί να προσελκύσει νέους χρήστες στην σουίτα της. Γι αυτό τον λόγο δίνει το Office 2011 δωρεάν για 30 ημέρες για όποιον θέλει να το δοκιμάσει.

Η Microsoft πάντως τον τελευταίο καιρό φαίνεται να "ανοίγεται" προς την Apple και να παρουσιάζει εφαρμογές για τις συσκευές του "μισοφαγωμένου" μήλου. Ήδη έχουν κάνει το ντεμπούτο τους κάποιες εφαρμογές για το iPhone ενώ πιστεύω ότι, αργά ή γρήγορα, θα δούμε το Office for Mac και στο App Store. Βέβαια, η αδυναμία του App Store για Free Trial, μάλλον κράτησε, προσωρινά, το Office εκτός του online καταστήματος. Εκτός κι αν η Microsoft πιστεύει ότι δεν υπάρχει λόγος να μοιράζεται μέρος των εισπράξεων της με την Apple.

Άυτά όμως μικρή σημασία έχουν για τον απλό χρήστη. Αυτό που είναι σημαντικό, είναι ότι όποιος θέλει μπορεί να κατεβάσει το Microsoft Office 2011 για Mac από αυτό εδώ το link, χωρίς κανένα κόστος, αρκεί να δώσει το e-mail του και κάποια ακόμα στοιχεία του.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.