Apple App Store: Ο νικητής του 10.000.000.000 download!

Η εταιρία Neon Play ήταν ο δημιουργός της νικητήριας εφαρμογής, με όνομα Paper Glider. Το Paper Glider ήταν το 1000000000 download από το κατάστημα iΤunes, και η επιλογή για μια από τις κόρες της Gail Davis, η οποία νίκησε και το δώρο των 10.000$ για αγορές στο App Store.

Το Paper Glider είναι μια πολύ απλή εφαρμογή, αλλά ταυτόχρονα και πολύ γνωστή. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο σου επιτρέπει να πετάξεις μια σαϊτα όπως είναι γνωστή σε όλους μας (χάρτινο αεροπλανάκι). Πλέον κατέχει μια ιστορική θέση στο App Store ως το νικητήριο Download, αλλά εκτός αυτού ήταν προηγουμένως και στις Top εφαρμογές του UK App Store ενώ έφθασε και την 2η θέση στο US.

Για την Neon Play το Paper Glider είναι μια από τις εννέα εφαρμογές για iOS που έχει δημιουργήσει. Μιλάμε ειλικρινά για ένα μικρό Game Studio το οποίο στεγάζεται στο Cirencester στο Ηνωμένο Βασίλειο, εδώ και 7 μήνες περίπου. Σε μια μικρή συνέντευξη η Oli Christie (managing director της Neon Play) είπε ότι κάνουν τα πάντα για να εκμεταλευτούν αυτή την ευκαιρία που κέρδισαν στο να "μείνουν στην ιστορία"....  Το μέλλον της Neon Play φαίνεται φωτεινό!

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.