Burn The Rope, επιτέλους ένα καλό gyroscope game!

Δεν πρόκειται να πω ψέμματα: μέχρι πριν λίγες μέρες, δεν πίστευα ότι υπάρχει ένα game που πραγματικά να εκμεταλλεύεται το gyroscope του iPhone 4 και το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό. Αυτή την άποψη μου, κατάφερε να την αλλάξει το Burn The Rope, ένα παιχνίδι με ιδιαίτερα απλό και κατανοητό σκοπό: να καταφέρεις να κάψεις ένα σκοινί χωρίς να σβήσει η φωτιά. Ακούγεται εύκολο αλλά όσο περνούν οι πίστες, η δυσκολία αυξάνεται.

Ανάλογα με την πίστα, το σκοινί έχει διαφορετικό σχήμα ενώ αρκεί ένα μόνο tap στην οθόνη του iPhone για να ανάψει η φωτιά. Μετά, εξαρτάται από εσάς και μόνο αν θα καταφέρει να κάψει ολόκληρο το σκοινί ή μόνο ένα μέρος του. Για να περάσετε την πίστα, αρκεί να καταφέρετε να κάψετε πάνω από το 60% του σκοινιού. Αν θέλετε το κάτι παραπάνω, θα πρέπει να κάψετε το 80% ή το 95% του σκοινιού για να αποκτήσετε το ασημένιο και το χρυσό "μετάλλιο" αντίστοιχα.

Σε κάποιες πίστες δεν αρκεί απλά να κάψετε το σκοινί αλλά είναι απαραίτητο να κάνετε μερικά έντομα.. BBQ! Κάθε φορά που καίτε ένα μυρμήγκι, η φλόγα αλλάζει χρώμα ενώ αν καταφέρετε να βάλετε φωτιά και στα σκαθάρια με το αντίστοιχο χρώμα, θα κερδίσετε επιπλέον πόντους.

Το Burn The Rope είναι μία εφαρμογή που θα σας κάνει να περάσετε αρκετές ώρες γυρνώντας το iPhone σας αριστερά - δεξιά - πάνω - κάτω και το πιθανότερο είναι ότι δεν θα μετανιώσετε ούτε στιγμή τα 79 λεπτά [iTunes Link] που κοστίζει στο iTunes Store! Δεν βρέθηκε άδικα εξάλλου στο νούμερο 1 των Paid Apps..

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.