Το Twitter καλωσορίζει το App Store της Apple!

Το App Store της Apple που έχει εφαρμογές για τις συσκευές που τρέχουν iOS, το ξέρετε. Πλέον όμως, το App Store της Apple βρίσκεται και στο Twitter και σύμφωνα με το πρώτο τους tweet, θα μας ενημέρωνει για νέες εφαρμογές και αποκλειστικές προσφορές. Φυσικά, από το τέλος του tweet δεν λείπει και το απαραίτητο #hashtag, το #appstore.

Θεωρώ την δημιουργία Twitter account για το App Store μία έξυπνη ιδέα της Apple που μπορεί να εξελιχθεί σε ένα από τα πιο επιτυχημένα accounts αν το διαχειριστούν σωστά. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι θα ενημερώνονται οι χρήστες για τις νέες και ενδιαφέρουσες εφαρμογές από ανθρώπους που κυριολεκτικά έχουν δει όλες τις εφαρμογές του App Store, δείχνει ότι η Apple θέλει να κρατάει τους χρήστες της ενημερωμένους.

Φυσικά, το Twitter στην προκειμένη περίπτωση θα λειτουργήσει για να φέρει ακόμα περισσότερες πωλήσεις στο App Store γιατί τα.. 10 δισεκατομμύρια downloads δεν είναι αρκετά! Ακόμα, τα "exclusive offers" ελπίζω να μην είναι περιορισμένα στα US Accounts αλλά να μπορούν όλοι οι χρήστες να έχουν πρόσβαση σε αυτά.

Χάρη στην φύση του Twitter, ελπίζω τα updates που θα γίνονται από τους ανθρώπους της Apple να μην είναι σε εβδομαδιαία βάση όπως γίνεται στο App Store που ανανεώνονται οι εφαρμογές, είτε για iPhone, είτε για iPad, μία φορά την εβδομάδα. Με λίγα λόγια, εύχομαι το Twitter account του Appstore να προσφέρει το κάτι παραπάνω στους χρήστες και να μην είναι απλά "θόρυβος" στο timeline μας.

Το username του είναι, όπως ίσως να μαντέψατε ήδη, το @AppStore ενώ μπορείτε να ενημερώνεστε για τα τελευταία τεχνολογικά -και μη- νέα από το twitter account του Away.gr στο @www.away.gr.

[via]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Το Twitter καλωσορίζει το App Store της Apple!”

  1. Ο/Η math games λέει:

    post not working in firefox