Sean Parker για το Social Network: Είναι δημιούργημα φαντασίας

Για το Social Network τα έχουμε ξαναπεί(γράψει). Από το πρώτο κιόλας trailer κατάφερε να δημιουργήσει σημαντικό "θόρυβο" σχετικά με το περιεχόμενο του, ο ίδιος ο Mark Zuckerberg είχε δηλώσει πως η ιστορία και το σενάριο της ταινίας δεν έχουν σχέση με τη πραγματικότητα, ενώ πλέον η ταινία έχει ήδη ξεκινήσει να σηκώνει βραβεία. Αυτό ο οποίος δεν είχε πάρει θέση δημόσια για το περιεχόμενο του "The Social Network" -μέχρι χθες- δεν ήταν άλλος από τον Sean Parker, Co-Founder του Napster και Founding President του Facebook. Ο Parker βρέθηκε χθες στη σκηνή του DLD Conference στο Μόναχο για ένα fireside chat με τον συγγραφέα Paulo Coelho. Όταν η συζήτηση έφθασε στη ταινία, ο Parket εξήγησε πως το "The Social Network" είναι δημιούργημα φαντασίας. "Μακάρι η ζωή μου αν ήταν τόσο ωραία" σχολίασε αναφερόμενος στη τελευταία σκηνή της ταινίας που έδειχνε τον ίδιο να συλλαμβάνεται από την αστυνομία σε ένα πάρτι γεμάτο ναρκωτικά και μοντέλα. "Όσοι ζουν στη Silicon Valley ξέρουν ότι δεν υπάρχουν μοντέλα της Victoria Secret στα clubs της περιοχής" πρόσθεσε.

Στη συνέχεια ο Parker ήταν λίγο πιο αποκαλυπτικός για τη σχέση του με τον Eduardo Saverin, έναν από τους Co-Founders του Facebook: “The part of the movie that frustrated me most was when the character played by Justin Timberlake who just happens to have my name – writes a cheque to Eduardo who I remain in contact with and consider a friend, and throws it at his face and has him thrown out of the building. That’s just rude. I mean who would do that?”

Δύσκολή και περίεργη η ζωή στην Silicon Valley, έτσι δεν είναι;

Το video (η αναφορά στη ταινία ξεκινάει στο 5ο λεπτό - προτείνω να δείτε όλη τη συνομιλία, καθώς παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον για την ελευθερία του περιεχομένου)

[Image Credit] - [via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.