H Samsung "χτυπάει" την Apple

Το Galaxy Tab και το Galaxy S είναι ίσως από τις λίγες συσκευές, που σπάνε την ηγεμονία της Apple στον χώρο των tablet και των smartphones αντίστοιχα. Η Samsung όμως δεν αρκείται σ' αυτά και ήδη ετοιμάζει τον δικό της media player, το Galaxy Player, που θα έχει τον ίδιο σχεδιασμό με το S άλλα θα στερείται της λειτουργίας κινητού τηλεφώνου. Κάτι σαν το iPod δηλαδή, που αναμένεται να είναι ο κυριότερος του αντίπαλος.

Πιθανότατα θα παρουσιαστεί τον επόμενο μήνα στο CES και θα συνοδεύεται με Android 2.2 "Froyo", οθόνη LCD 4 ιντσών (800×480), 1GHz επεξεργαστή και δυνατότητα σύνδεσης Wi-Fi. Σε αυτά προσθέστε 32GB μνήμης (με εναλλακτικές λύσεις των 8 και 16 GB) με δυνατότητα επέκτασης με κάρτα microSD, κάμερα 3.2 megapixel στο πίσω μέρος της συσκευής και 1.3 megapixel στο μπροστά, δυνατότητα αναπαραγωγής HD βίντεο, Bluetooth 3.0, ενσωματωμένο GPS και φυσικά πρόσβαση στο Android app market.

Προφανώς η Samsung ευελπιστεί πως η συσκευή της θα έχει παρόμοια επιτυχία, με εκείνη του Galaxy S, όμως το iPod μόνο εύκολος αντίπαλος δεν μπορεί να θεωρηθεί. Μεγαθήρια, όπως οι Sony, Creative και Microsoft προσπάθησαν άλλα απέτυχαν να κόψουν κάτι σημαντικό, από το μερίδιο αγοράς της Apple. Βέβαια η Samsung έχει το ατού, που ακούει στο όνομα Android εφαρμογές, άλλα θα μπορέσει να δημιουργήσει κάτι αντίστοιχο με τα iTunes, που είναι το δυνατό όπλο του αντιπάλου της;

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.