To Kindle πρώτο σε πωλήσεις στην ιστορία του Amazon

Αν και δεν προκαλούσε πολύ ενθουσιασμό ως ιδέα στο ξεκίνημα του, με τους καταναλωτές να προτιμούν τα netbooks και να περιμένουν τα tablets, που τους πρόσφεραν σαφώς περισσότερες δυνατότητες, το Kindle κατάφερε να γίνει τελικά το προϊόν του Amazon με τις περισσότερες πωλήσεις! Σε αυτό βοήθησαν και οι προσφορές των εορτών, κατά την περίοδο των οποίων 13.7 εκατομμύρια παραγγελίες! Ή αν προτιμάτε... 158 παραγγελίες κάθε δευτερόλεπτο.

Για να σας δώσουμε να καταλάβετε, το Kindle τρίτης γενιάς κατάφερε να ξεπεράσει σε πωλήσεις ακόμη και το τελευταίο βιβλίο του Harry Potter, το Harry Potter and the Deathly Hallows. Επίσης αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι πολλοί από τους αγοραστές έχουν στην κατοχή τους και tablet, γεγονός, που κάνει την εταιρεία να σκεφτεί πως υπάρχουν πιστοί e-readers, άτομα που χρησιμοποιούν tablets για να παίζουν παιχνίδια, να βλέπουν ταινίες ή να μπαίνουν στο internet, άλλα το Kindle για να διαβάσουν e-books, λόγω του πιο μικρού μεγέθους, του display άλλα και της χαμηλής κατανάλωσης μπαταρίας.

Για την ιστορία στην δεύτερη θέση των πωλήσεων συναντάμε το Kindle Wi-Fi ενώ στην τρίτη το iPod touch 8GB της Apple. Η ηλεκτρονική έκδοση του The Girl with the Dragon Tattoo ήταν επίσης η πρώτη σε προτιμήσεις, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που την δώρισαν. Περισσότερα κέρδη σε δημοτικότητα σημείωσε το The Dork Diaries. Αναλυτική λίστα με τα best sellers του Amazon μπορείτε να δείτε εδώ.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.