Gamestring WoW Streaming UI: Παίζοντας WoW σε ένα HTC Desire!

Όχι δεν είναι κάποιο τεχνολογικό θαύμα- το HTC Desire δεν είναι τόσο ισχυρό ώστε να τρέξει κανονικά το World Of Warcraft- βέβαια είναι αρκετά ισχυρό στο να ελέγξει μια απομακρυσμένη έκδοση του με streaming βίντεο και ένα ειδικό UI. Η ιδέα θυμίζει πολύ την προσπάθεια του Onlive για Cloud Gaming, η οποία αντιμετωπίζει και αυτή τα ίδια προβλήματα -προβλήματα καθυστέρησης.

Βλέπετε ο εξυπηρετητής βρίσκεται σε απόσταση μεγαλύτερη από 80 χιλιόμετρα, και "τρέχει" σε μια γραμμή 2Mbps Up / Down, ίσως αν γινόταν μια πιο "εταιρική προσπάθεια" με ειδικές γραμμές και εξοπλισμό να ήταν μικρότερη η καθυστέρηση και φυσικά να είχαμε πολύ καλύτερο αποτέλεσμα (ελπίζουμε σε Onlive για iPhone ακόμη) Το ειδικό UI που προσφέρει η εφαρμογή βοηθάει πολύ- ειδικά με τον διαφανές μοχλό που επιτρέπει έυκολα την κίνηση- αλλά και τα κουμπιά για τα spells του παιχνιδιού. Δε μας βλέπω σύντομα να κάνουμε Raid ενώ είμαστε στο λεωφορείο μέσω του κινητού σε δίκτυο 3G... αλλά ίσως ως τότε να μπορούμε να συνομιλούμε με το Guild μας τουλάχιστον...

Δείτε πως λειτουργεί στο παρακάτω βίντεο:

[via]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Gamestring WoW Streaming UI: Παίζοντας WoW σε ένα HTC Desire!”

  1. Ο/Η Computer Tips λέει:

    Φοβερό! Ποτέ δεν περίμενα να γίνει κάτι τέτοιο. Απίστευτος ο χειρισμός και μπράβο σε αυτούς που κατάφεραν να χωρέσουν τόσα πολλά σε μία τόσο μικρή οθόνη ενός κινητού. Βλέπω στο μέλλον να μη μπορούν να ξεκολλήσουν μερικοί από τα mmo rpg, ακόμη και εκτός σπιτιού (εννοείται και εκτός internet cafe :P).