Διαγωνισμός της Mozilla Labs, Open Web Games

Αφού έκανε την εμφάνιση του στις αρχές του προηγούμενου μήνα, το Mozilla Labs άνοιξε τις πόρτες του και σας περιμένει, με τον νέο του διαγωνισμό για Open Web Games, "Game On 2010". Αν θυμάστε καλά όπως σας είχαμε πει, η ιδέα είναι ο διαμοιρασμός παιχνιδιών που δεν χρειάζονται κάποιον ειδικό Client για να τρέξουν, αλλά ούτε κάποιο συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα, πλατφόρμα ή plugin.Στον διαγωνισμό λοιπόν επιτρέπονται παιχνίδια τα οποία είναι στηριγμένα σε τεχνολογίες Open Web όπως είναι οι HTML, CSS και Javascript, αυτά και τίποτα άλλο- δεν επιτρέπονται ούτε Plug-ins ούτε Add Ons, αλλά το "πίσω" μέρος από την πλευρά του Server μπορεί να είναι ότι θέλει.

Τα παιχνίδια θα κριθούν αρχικά από το community , δηλαδή εμάς, και έπειτα από πολλούς όπως αποκαλεί το Mozilla "άπαιχτους Web και Gaming Experts" ( χωρίς να δίνει κάποια ονόματα φυσικά). Οι διαγωνιζόμενοι θα κριθούν σε 6 πτυχές όπως Τεχνολογία, Open Web-iness , Αισθητική, Αυθεντικότητα και διασκέδαση και γενική εικόνα (polish;) ... ενώ θα πρέπει να στείλουν τα παιχνίδια τους πριν τις 11 Ιανουαρίου 2011. Όλες οι κατηγορίες θα έχουν και απο έναν νικητή, αλλά θα υπάρξει και ένας υπερ-νικητής ο οποίος θα ταξιδέψει με όλα τα έξοδα πληρωμένα στο Games Developer Conference και Independed Games Festival στο San Francisco, συν ότι θα επισκεφθεί τα γραφεία της Mozilla στο Mountain View!!

Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα, αν έχετε κάποια ιδέα και έχετε την δυνατότητα να την πραγματοποιήσετε μέσω Open Web  τεχνολογίες, τρέξτε γρήγορα!

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.