Woogie: Το αρκουδοiPod σας

Μικροί σίγουρα παίζατε με αρκουδάκια και κούκλες. Επίσης είμαι σίγουρος ότι αν και μερικά απο αυτά ίσως να μιλούσαν (έλεγαν 2 προτάσεις; ) σίγουρα δεν κάνουν ότι μπορεί να κάνει σήμερα το Woogie. Αυτό το αρκουδάκι λοιπόν, παίρνει εφαρμογές, παίζει μουσική, επιτρέπει την πλοήγηση στο διαδίκτυο... και τραβάει βίντεο- όχι δεν είναι nanny cam αλλα ούτε ο επόμενος εξολοθρευτής μεταμφιεσμένος- είναι απλά μια μαλλιαρή θήκη για  iPod!

Η Griffin ξέρει καλά τι κατασκευάζει. Το Woogie προστατεύει αρκετά το iPod του παιδιού σας, αλλά ταυτόχρονα το κάνει και πιο διασκεδαστικό. Τι ακριβώς θα κάνει το παιδί σας τώρα με ένα iPod δεν ξέρω- ίσως θέλει να μάθει τον καιρό... όπως και να έχει σκεφτόμενη αυτό η Griffin προσφέρει μαζί με το αξεσουάρ αυτό, το οποίο κοστίζει 20$, και μια δική της εφαρμογή στην οποία τα παιδιά σας μπορούν να διαβάζουν βιβλία του Sesame Street.

Προσωπικά πιστεύω ότι η Griffin φέρνει σίγουρα κάτι καινούργιο και έξυπνο στην αγορά. Τώρα σίγουρα οι τεχνολογίες της Apple είναι ακόμη πιο προσβάσιμες και σε πιο νεαρές ηλικίες. Επίσης, όσο το σκέφτομαι,  η Apple δεν έχει "στοχεύσει" πολλές φορές τις νεαρές ηλικίες (ίσως με τα πρώτα trackball; ) και σίγουρα θα μπορούσε να φέρει νέες ιδέες και προϊόντα με όλες αυτές τις τεχνολογίες που έχει και το iPhone/iPod. Ακούς Apple ; Σου βρήκαμε νέα αγορά να επεκταθείς !

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.