Posterous και TwitPic , η "μάχη" συνεχίζεται

Το Posterous και το TwitPic βρίσκονται σε μια διαμάχη τελευταία. Αιτία ήταν ένα εργαλείο εξαγωγής των φωτογραφιών από  λογαριασμό του Twitpic για χρήση στο Posterous. Το web εργαλείο που είχε δημιουργήσει το Posterous για ακριβώς αυτή την δουλειά μπλοκαρίστηκε αρχικά από το TwitPic ... αλλά τώρα το Posterous επιστρέφει με μια νέα γεύση του exporter...

Το νέο εργαλείο είναι στηριγμένο στο Adobe AIR , και ως τώρα δεν φαίνεται να έχει "μπλοκαριστεί" από το TwitPic. Η ιδέα τους ήταν απλή. Για την εξαγωγή από το TwitPic πλέον χρησιμοποιείται ο λογαριασμός του Twitter , πράγμα που καθιστά πολύ δύσκολο τον εντοπισμό της εφαρμογής του Posterous. Με λίγα λόγια, το Twitter είναι αυτό που διαβάζει τις φωτογραφίες ,και όχι το Posterous. Η νέα εφαρμογή πάντως θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για αποθήκευση και μεταφορά των φωτογραφιών σας σε sets στο flickr ή ακόμη και στο facebook.

Πιστεύω η μόνη λύση σε όλη αυτή την φασαρία είναι να κάνει μια κίνηση το TwitPic ... ίσως η δημιουργία ενός σωστού exporter από την ίδια την εταιρία - με υποστήριξη για posterous ή γενικά "τρίτους" - να είναι η καλύτερη λύση.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.