Οι Αμερικανοί σερφάρουν το Web, εν ώρα γάμων, λειτουργίας ή ακόμα και μήνα του μέλιτος!

Έχετε ανάγκη για απόδειξη ότι το Διαδίκτυο μας μετατρέπει σε αντικοινωνικά, άβουλα όντα με έναν "κολλημένο" εγκέφαλο; Δεν χρειάζεται να κοιτάξετε πιο πέρα... Εδώ είναι τα αποτελέσματα από την PC tools. Σύμφωνα με την έρευνα, 29 τοις εκατό των αμερικανικών χρηστών του Ίντερνετ δεν έχουν κανένα πρόβλημα με το να συνδέονται στο Διαδίκτυο κατά τη διάρκεια ενός γάμου, 41 τοις εκατό σκέφτονται ότι είναι αποδεκτό να κάνεις σερφ online κατά τη διάρκεια των οικογενειακών γευμάτων, ενώ το 8 τοις εκατό πιστεύουν ότι είναι "o.k" το να συνδεθούν κατά τη διάρκεια της λειτουργίας σε μια εκκλησία....

Σχεδόν ένα τέταρτο εν τω μεταξύ,  πιστεύει ότι δεν είναι κακό να συνδεθεί on-line κατά τη διάρκεια ενός μήνα του μέλιτος -- ένας χρόνος που διατηρείται παραδοσιακά για άλλα πράγματα εκτός του Blogging. ....Και ενώ αυτές οι απάντησεις μπορεί να φαίνονται κάπως απάνθρωπες, ο αντιπρόεδρος της PC tools στο μάρκετινγκ , Stephanie Edwards λέει ότι τα αποτελέσματα απλά «δείχνουν ότι το να βρίσκεσαι Online είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα για πολλούς ανθρώπους ασχέτως την περίσταση»

Τέλος η έρευνα δείχνει ότι τα 3/4 από τα άτομα που απάντησαν στις παραπάνω ερωτήσεις,  παρόλο που περνούν τόσο χρόνο στο να χρησιμοποιούν τον υπολογιστή τους, δεν τον περιποιούνται καθόλου. Αρκετοί από αυτούς μολύνονται καθημερινά από ιούς, και δεν έχουν καν εγκατεστημένο κάποιο προσωπικό firewall.

[via]

Σχολιάστε >
2 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.