Το troktiko κλείνει - "Καληνύχτα Ελλάδα" η τελευταία ανάρτηση

Πριν λίγα λεπτά έγινε η σύμφωνα με τον τίτλο τελευταία ανάρτηση του troktiko. Αυτή η τελευταία ανάρτηση προσφέρει δυστυχώς λίγα ως καθόλου στοιχεία για το τι ακριβώς έγινε. Η ανάρτηση γράφει:

Καληνύχτα Ελλάδα, ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης.

Καλό ταξίδι Σωκράτη και να μας προσέχεις από εκεί πάνω.

Το troktiko λοιπόν σύμφωνα πάντα με την ανάρτηση αυτή... απλά κλείνει τις πόρτες του μετά από περίπου δύο χρόνια ζωής. Προφανώς η κίνηση αυτή έχει να κάνει με τον θάνατο του Σωκράτη μιας και αναφέρεται για ακόμη μια φορά το όνομα του. Τι ακριβώς συμβαίνει όμως στο παρασκήνιο δυστυχώς δεν το γνωρίζουμε. Ίσως σύντομα να καταφέρουμε να αποκτήσουμε μια καλύτερη εικόνα.... ως τότε μείνετε συντονισμένοι. Καληνύχτα Ελλάδα.

Σχολιάστε >
4 σχόλια
|
Κατηγορίες:

4 απαντήσεις στο “Το troktiko κλείνει - "Καληνύχτα Ελλάδα" η τελευταία ανάρτηση”

  1. Ο/Η Vicki Kolovou λέει:

    Δεν ήμουν αναγνώστης αλλά το θεωρώ λυπηρό!!! Τελικά μπορούν να σκοτώσουν την Δημοκρατία :(

    • Ο/Η D. Kalavros-Gousiou λέει:

      Δεν νομίζω πως με το να κλείσει το Troktiko σκοτώνει κάποιος τη Δημοκρατία. Άλλωστε όπως φάνηκε και οι ίδιοι έχουν αρκετά πράγματα "κάτω από το χαλί".

    • Ο/Η George Argyrakis λέει:

      Θα διαφωνήσω με την Vicky. Η δημοκρατία κλονίζεται από τον θάνατο ενός πολίτη-όποιος και να είναι αυτός- και όχι από το κλείσιμο ενός blog-όποιο και να είναι αυτό και ότι εξυπηρετεί.

      Προσωπικά θεωρώ ότι η "καληνύχτα" του trokitikoy είναι ευκαιρία για μια νέα μέρα όπου θα υπάρχει η ποιοτική, αντικειμενική και αξιοπρεπής ενημέρωση.

      Όταν πίσω από blog κρύβονται συμφέροντα και κρυφές κατευθύνσεις η ενημέρωση χάνει την αξία της και κολλάει στα γρανάζια των σκοπιμοτήτων.

  2. Ο/Η hyperspaced λέει:

    you'll be missed...