Soby.gr - ένας aggregator για τα ελληνικά Social/Group Buying websites

Το ότι το πετυχημένο μοντέλο του Groupon έχει ήδη βρει μιμητές στην Ελλάδα, το γνωρίζετε ήδη. Όπως επίσης γνωρίζετε πως εδώ και περίπου δύο εβδομάδες το Groupon τελικά ήρθε στη χώρα μας εξαγοράζοντας το Deal4Real. Αυτό που πιθανώς δεν γνωρίζετε είναι το Soby, το οποίο έκανε την εμφάνιση του πριν περίπου μια εβδομάδα και συνδυάζει με απλό και χρηστικό τρόπο όλες τις προσφορές που τρέχουν τα ελληνικά Social/Group Buying websites. Το Soby, το οποίο είναι πνευματικό παιδί του Skroutz, παρουσιάζει τις καθημερινές προσφορές του Tsoonami, του GoldenDeals και του LiveMyCity, ενώ πρέπει να θεωρούμε λογική και τη προσθήκη του Groupon.gr μέσα στις επόμενες εβδομάδες, όταν το τελευταίο θα έχει μπει σε κανονική ροή λειτουργίας μετά και την εξαγορά του Deal4Real.

Ένα χρήσιμο feature του Soby είναι ο χάρτης προσφορών που έχει η υπηρεσία, ο οποίος σημειώνει πάνω στα Google Maps που βρίσκονται οι προσφορές των sites, ενώ ο χρήστης μπορεί να καταχωρήσει το ταχυδρομικό του κώδικα για να δει πόσο κοντά βρίσκεται στα προβαλλόμενα deals. Το μόνο που θέλω να μάθω είναι πως θα βγάλει λεφτά, καθώς προς το παρόν δεν έχει κάποιο διαθέσιμο διαφημιστικό χώρο.

Σχολιάστε >
5 σχόλια
|
Κατηγορίες:

5 απαντήσεις στο “Soby.gr - ένας aggregator για τα ελληνικά Social/Group Buying websites”

  1. Ο/Η G. Anagnostopoulos λέει:

    Όχι ρε γμτ, εκεί που σκεφτόμουν ότι έπρεπε να φτιάξω έναν aggregator για τα sites διαγωνισμών, προσφορών και group buying.

  2. Ο/Η Themos Piperakis λέει:

    υπάρχει και ένα ολόφρεσκο site με προσφορές, το tsibato.gr. έχει πολύ fun γραφικά, ενώ εκτός από newsletter, μπορείς να λαμβάνεις τις καθημερινές προσφορές μέσω RSS και Twitter!

  3. Ο/Η vassilis λέει:

    υπάρχει και άλλο aggregator site, το alldiscounts.gr. είναι σε νηπιακή κατάσταση αλλά new features are coming

  4. Ο/Η geos λέει:

    Εκτός του συγκεκριμένου deal aggregator, ένας ακόμα πολύ καλός και εξαιρετικά user friendly aggregator είναι και το http://www.clickondeals.gr