[Review] LG Portable Theater HXF2 (images)

Πριν από μερικές εβδομάδες σας παρουσιάσαμε σε βίντεο την ενδιαφέρουσα πρόταση της LG για multimedia υπηρεσίες με την χρήση τηλεόρασης.  Στο unboxing βίντεο του LG Portable Theater HXF2 είχατε μια πρώτη επαφή με την συσκευή, τις διαστάσεις αλλά και τα extras που παρέχονται στην συσκευασία.

Δοκιμάσαμε τις δυνατότητες του δίσκου σε οθόνη 37' και σας παρουσιάζουμε ένα ολοκληρωμένο review που συνοδεύεται από σειρά φωτογραφιών.

Η σύνδεση με την τηλεόραση γίνεται μέσα από διασύνδεση HDMI και σύντομα εμφανίζεται το βασικό menu διαχείρισης όπου χωρίζει τις επιλογές σε "files","movies","images","music","setup"[εικόνα][εικόνα]. Στην τελευταία επιλογή φιλοξενούνται οι ρυθμίσεις στις οποίες μπορούν να γίνουν αλλαγές στην γλώσσα, στην φωτεινότητα, στο μέγεθος της γραμματοσειράς κ.λ.π.[εικόνα]. Όλα τα παραπάνω είναι αρκετά φιλικά προς τον χρήστη χωρίς να δημιουργούν κάποια δυσκολία ενώ η πλοήγηση γίνεται είτε από το τηλεχειριστήριο της συσκευής είτε από το από touch buttons του δίσκου[εικόνα].

Files

Σε αυτή την επιλογή φαίνονται οι φάκελοι του δίσκου καθώς και τα περιεχόμενα τους[εικόνα].

Movies

Σε αυτή την επιλογή ο χρήστης μπορεί να δει τις ταινίες που είναι αποθηκευμένες στο δίσκο. Κατά την πλοήγηση η προεπισκόπηση στο δεξί τμήμα της οθόνης αποτελεί μια πολύ εύχρηστη λειτουργία[εικόνα]. Κατά την προβολή της ταινίας ο χρήστης είναι σε θέση να ρυθμίσει την ένταση, να κάνει zoom σε σκηνές[εικόνα] και να δει σημαντικές πληροφορίες όπως είναι το video format και το audio format[εικόνα]. Επίσης υποστηρίζεται η δυνατότητα fast forward (2x , 4x ,6x)

Images

H προεπισκόπηση είναι διαθέσιμη και στην περίπτωση των αρχείων φωτογραφίας με τον χρήστη να είναι σε θέση να δει το μονοπάτι (path), τον τίτλο, το μέγεθος και το format[εικόνα]. Mε την επιλογή "πλήρης οθόνη" η προβολή γίνεται είτε αυτόματα είτε χειροκίνητα και πάλι μέσα από το τηλεχειριστήριο[εικόνα].

Music

Στα μουσικά αρχεία ακολουθείται η φιλοσοφία των προαναφερθέντων επιλογών.  Κατά την αναπαραγωγή ο χρήστης μπορεί να δει την σειρά των κομματιών τον υπολειπόμενο χρόνο αλλά και τον τίτλο του κομματιού[εικόνα][εικόνα]. Η ποιότητα ήχου είναι αρκετά έως πολύ ικανοποιητική προσδίδοντας στο LG Portable Theater HXF2 ένα ολοκληρωμένο multimedia χαρακτήρα.

Συνολικά μείναμε ικανοποιημένη από τις δυνατότητες της συσκευής που στο σύνολο της αποτελεί μια εύχρηστη ουσιαστική αλλά και αρκετά οικονομική λύση.

Μας άρεσε:

+ Η ταχύτητα απόκρισης του δίσκου

+Το φιλικό περιβάλλον διαχείρισης

+Η ποιότητα ήχου

+Το κομψό design

+Συνδυασμός επιδόσεων και τιμής

+Η χρήση δίσκου στον υπολογιστή δεν χρειάζεται τροφοδοσία ρεύματος.

Δεν μας άρεσε:

-H αδυναμία διαχείρισης των επιλογών από μακρινή απόσταση(εμβέλεια τηλεχειριστηρίου)

-Η αδυναμία διασύνδεσης με το διαδίκτυο

Δείτε όλες τις φωτογραφίες του review εδώ.

Σχολιάστε >
94 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.