TechCrunch Athens Meetup: It was fun!

Χρονιά Πολλά TechCrunch! Το αγαπημένο μας τεχνολογικό site έκλεισε αισίως τα πέντε χρόνια ζωής και έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους fans του ανά τον κόσμο να βρεθούν και να το γιορτάσουν! Έτσι και εμείς! Τη προηγούμενη Παρασκευή έλαβε χώρα το TechCrunch Athens Meetup στο Balux House Project που βρίσκεται στον Αστέρας της Γλυφάδας. Στις περίπου 3,5 ώρες που διήρκεσε το Meetup μίλησα με bloggers, επιχειρηματίες και Marketters που δεν γνώριζα αλλά και με καλούς web-φίλους που είχα αρκετό καιρό να δω.

Μεταξύ άλλων ήρθαν οι (με τυχαία σειρά): Νίκος Αναγνώστου (metablogging.gr και αρκετά ακόμα projects), Βίκυ Κολοβού (netwire.gr + iheartshops.com), Σωτήρης Δόστης (clubber.gr), Νίκος Δρανδάκης (sync.gr + nylon.gr), Γιάννης Καρακατσάνης (xblog.gr), Κώστας Βλαχάκης (techblog.gr), Στέλιος Λανδράκης (Clickwise.gr), Γιώργος Αναγνωστόπουλος (suit.gr), Δημήτρης Ρίζογλου (AdHeaven.net) και Σωτήρης Παυλάκης (smartgadget.gr).

Όλο το Meetup συγκέντρωσε περίπου 25-28 άτομα, ενώ είχαμε 23 συμμετοχές για την κλήρωση του εισιτηρίου για το TechCrunch Disrupt που θα γίνει στο SF τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και βρήκε νικήτρια την Αλκμήνη Παπαδοπούλου. Εγώ, όπως είναι φυσιολογικό, δεν είχα δηλώσει συμμετοχή.

Thank you section: Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον Στέλιο Λανδράκη της Clickwise ο οποίος από τη πρώτη στιγμή πίστεψε πολύ το Meetup και βοήθησε με το χώρο. H φιλοξενία του Balux House Project ήταν άποψη - είχαμε καλό Free WiFi, χυμούς και δικό μας χώρο, συνεπώς χρωστάω ένα ευχαριστώ και σε αυτούς. Τέλος πρέπει να σημειώσω πως το video της κλήρωσης έγινε με τη βοήθεια (και το κινητό) του Γιάννη Καρακατσάνη. Thanks John :)

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους ήρθαν στο Meetup της Παρασκευής και πέρασαν το βράδυ τους παρέα με ωραίες techy συζητήσεις, ανταλλαγές business cards και cocktails!

Για το Meetup έχουν ήδη γράψει το xblog.gr και το Smartgadget.gr!

Το Flickr set του Meetup βρίσκεται εδώ. Τέλος κατά τη διάρκεια του Meetup είχα την ευκαιρία να πάρω τρεις σύντομες συνεντεύξεις από την Βίκυ Κολοβού, το Δημήτρη Ρίζογλου και τον Στέλιο Λανδράκη. Ακολουθούν..

Η κλήρωση

Σχολιάστε >
2 σχόλια
|
Κατηγορίες:

2 απαντήσεις στο “TechCrunch Athens Meetup: It was fun!”

  1. Ο/Η cVlachakis λέει:

    Μπράβο Δημήτρη, πολύ καλή διοργάνωση. Το διασκέδασα :)