To Office 2010 είναι στα "ράφια" και η Microsoft θέλει να το αγοράσετε

Όπως μπορείτε να καταλάβετε κι από τον τίτλο το νέο Office είναι διαθέσιμο και η Microsoft θα ήθελε πάρα πολύ να ξοδέψετε μερικές δεκάδες δολάρια για να αποκτήσετε την αναβαθμισμένη σας έκδοση. Γιατί αυτή την στιγμή που γράφουμε το post ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των χρηστών προτιμά να μείνει στην παλιά έκδοση της σουίτας γραφείου, ή να χρησιμοποιεί δωρεάν εναλλακτικές λύσεις, με το Redmond να ξοδεύει 80 εκατομμύρια δολάρια σε μια καμπάνια-προσπάθεια να τους μεταπείσει!

Το Make it Real είναι μια γιγαντιαία καμπάνια, με χαρακτηριστικά που παραπέμπουν στην αντίστοιχη για τα Windows 7 κι έχει σαν στόχο τον μέσο χρήστη και μικρές επιχειρήσεις, που συγκαταλέγονταν και στους 9 εκατομμύρια beta testers του Office 2010. To 70% αυτών των διαφημίσεων θα το εντοπίσετε στο internet, ενώ το υπόλοιπο 30% αναμένεται να κατακλύσει τα έντυπα κι όχι μόνο.

Φυσικά σύμφωνα με έρευνες και παρά την αύξηση των δωρεάν επιλογών, περίπου το 67% των Αμερικανών χρηστών επιλέγει το Μicrosoft Office, κάνοντας την εφαρμογή την πιο δημοφιλή μετά τα Windows. Αυτή η επιτυχία αναμένεται να συνεχιστεί, δίνοντας ταυτόχρονα στην εταιρία ελπίδες πως αρκετοί χρήστες θα αναβαθμίσουν την σουίτα τους.

Το Office 2010 κυκλοφορεί σε τρεις εκδόσεις: τις Home and Student, Home and Business, και Professional με τις τιμές να διαμορφώνονται στα $149.99, $279.99, και $499.99 αντίστοιχα στα καταστήματα, ενώ αν επιλέξετε να κατεβάσετε την εφαρμογή από το internet και να αγοράσετε τον κωδικό, οι τιμές είναι σαφώς χαμηλότερες στα $119.99, $199.99, και $349.99 αντίστοιχα. Φυσικά υπάρχει κι η επιλογή της δωρεάν δοκιμαστικής έκδοσης του Office 2010 που μπορείτε να βρείτε εδώ.

[via]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “To Office 2010 είναι στα "ράφια" και η Microsoft θέλει να το αγοράσετε”

  1. Ο/Η Salih Emin λέει:

    Καλά που μου θύμησες να κάνω αναβάθμηση το Open Office ! :P