To iPhone 4 είναι επίσημα εδώ!

Η ιστορία πίσω από το το iPhone 4 ,και όχι iPhone 4G όπως είχαμε αρχικά ακούσει, είναι μεγάλη, και όπως ήδη γνωρίζετε περιλαμβάνει ένα bar, μια κλοπή και νομικά προβλήματα για ένα από τα μεγαλύτερα τεχνολογικά sites του κόσμου. Πριν λίγη ώρα ο Steve Jobs έβαλε τέλος σε μια φημολογία μηνών, ανακοινώνοντας και επίσημα το iPhone 4. Το νέο αγαπημένο παιδί του Steve είναι αισθητά λεπτότερο από το 3GS, περιλαμβάνει δύο κάμερες και μια αισθητά βελτιωμένη οθόνη.

Το iPhone 4 πλέον έχει πάχος μόλις 9.3mm, δηλαδή είναι 24% πιο λεπτό από το iPhone 3GS. Ο Jobs ανέφερε μάλιστα πως το iPhone 4 είναι το λεπτότερο smartphone του κόσμου, στοιχείο για το οποίο δεν έχουμε λόγο να αμφισβητήσουμε. Η οθόνη μένει στο ίδιο μέγεθος, ωστόσο πλέον η ποιότητα αυξάνεται καθώς οι 3.5" θα καταφέρουν να χωρέσουν 960 x 640, 326 pixel per inch display, ενώ το το contrast ratio φτάνει πλέον στα 800:1. Η διάρκεια της μπαταρίας έχει επίσης αυξηθεί, καθώς πλέον το iPhone σας θα αντέχει 7 ώρες 3G Talk, 6 ώρες 3G Browsing, 10 ώρες WiFi browsing, 10 ώρες video playback και 300 ώρες σε standby mode.

Η επόμενη μεγάλη αλλαγή αφορά τη προσθήκη ακόμα μιας κάμερας, στο front side της συσκευής για πραγματικές video κλήσεις (σ.σ. ίσως ακόμα και skype video calls στο μέλλον;). Η πίσω κάμερα της συσκευής πλέον τραβάει video σε HD 720p με 30fps, για να κάνετε πλέον τις δικές σας μικρές HD ταινίες απευθείας από το κινητό σας. Σε αυτό θα βοηθήσει και το καινούργιο iMovie for iPhone, η ειδική έκδοση του γνωστού video editing program της Apple ειδικά για το iPhone.

Σχολιάστε >
4 σχόλια
|
Κατηγορίες:

4 απαντήσεις στο “To iPhone 4 είναι επίσημα εδώ!”

  1. Ο/Η Γιάννης Νικολάου λέει:

    Δημήτρη μήπως ξέρεις πότε θα έρθει Ελλάδα; Βλέπω ήδη ότι στο public.gr ( http://promo.public.gr/iphone4/?utm_source=Home&a... )έχουν ξεκινήσει διαγωνισμό για 4 iphone 4.

    Ευχαριστώ

  2. Ο/Η Savas λέει:

    Νομίζω έρχεται Αύγουστο στην Ελλάδα.Super ο διαγωνισμός του Public.Mακάρι να το κερδίσω