Θα νοικιάζατε ένα iPad κατά τη διάρκεια μίας πτήσης;

Ακούστηκε για πρώτη φορά πριν από περίπου 2 βδομάδες, όταν η Bluebox Avionics παρουσίασε το νέο της Ai IFE system. Πρόκειται για μία νέα υπηρεσία στην οποία θα δίνεται από ένα iPad στους επιβάτες μεγάλων πτήσεων για να περνάνε την ώρα τους. Σύμφωνα λοιπόν με το Engadget, η Jetstar Airways (αεροπορική εταιρεία της Αυστραλίας) θα είναι μάλλον η πρώτη αεροπορική εταιρεία στο κόσμο που θα κάνει μία δοκιμαστική χρήση αυτής της υπηρεσίας.

Η δοκιμαστική περίοδος θα ξεκινήσει τις 2 τελευταίες βδομάδες του Ιουνίου, σε πτήσεις που κρατάνε πάνω από 90 λεπτά. Βέβαια, δεν θα είναι δωρεάν καθώς όποιος επιβάτης επιθυμεί να έχει ένα iPad κατά τη διάρκεια της πτήσης του, θα πρέπει να πληρώσει AUD $10 (περίπου $8.40). Αν πάει καλά η υπηρεσία, τότε η Jetstar θα την επεκτείνει σε όλο το δίκτυο της.

Ομολογώ ότι είναι πολύ καλή ιδέα, ωστόσο έχει ένα μειονέκτημα. Πλέον πολλοί άνθρωποι έχουν smartphones, τα οποία έχουν και flight mode για να τα χρησιμοποιούνε σε ώρες πτήσης χωρίς πρόβλημα. Τώρα αν μου έλεγε κάποιος ότι με $10 μπορώ να νοικιάσω ένα iPad δε ξέρω κατά πόσο θα το έκανα, ίσως μόνο τη πρώτη φορά και εξαρτάται από το τι θα είχε μέσα το iPad. Εσείς τι θα κάνατε;

[via] [via]

Σχολιάστε >
29 σχόλια
|
Κατηγορίες:

29 απαντήσεις στο “Θα νοικιάζατε ένα iPad κατά τη διάρκεια μίας πτήσης;”

  1. Ο/Η nethall.gr λέει:

    Εγώ με αυτό το αντίτιμο σίγουρα θα νοίκιαζα..

  2. Ο/Η p-andr λέει:

    Μπα... Χλωμό το βλέπω.