Φήμες: Το MobileMe γίνεται δωρεάν;

Υπάρχουν φήμες από το MacDailyNews, κατα τις οποίες το MobileMe το οποίο κοστίζει 99$/ χρόνο αυτή την στιγμή, μάλλον θα παρέχεται δωρεάν. Το MobileMe για όσους δεν γνωρίζουν είναι μια υπηρεσία της Apple η οποία ουσιαστικά προσφέρει cloud storage για οτιδήποτε. Η υπηρεσία συγχρονίζει σχεδόν με όλα τα προϊόντα της εταιρίας, και είναι ένας εύκολος τρόπος για να μοιράζεστε μεταξύ συσκευών δεδομένα.

Παρόμοιες υπηρεσίες προσφέρουν και η Google καθώς και η Microsoft, και όπως μπορείτε να μαντέψετε είναι δωρεάν. Δεν λέμε- το MobileMe συνεργάζεται άψογα με συσκευές της Apple όπως το iPhone- και για αυτόν τον λόγο αρκετοί επιλέγουν να πληρώσουν ένα μικρό αντίτιμο όπως αυτό των 99$.

Στο MacDailyNews όμως έχουν πηγές που λένε ότι η υπηρεσία θα γίνει δωρεάν νωρίτερα από όσο το περιμένουμε- και ότι εξαρτάται απλά από κάποιες εγκαταστάσεις. Πιθανόν μιλάνε για το νέο server farm της Apple στην Βόρεια Καρολίνα το οποίο είναι σχεδόν έτοιμο για λειτουργία.

Όπως να έχει ανυπομονούμε να μάθουμε αν θα είναι αλήθεια. Προσωπικά χρησιμοποιώ το Google, αλλά μια δωρεάν υπηρεσία από την Apple θα ήταν σίγουρα καλύτερη λύση για εμένα καθώς και ο φορητός μου αλλά και το κινητό μου είναι της Apple- η ευκολία μερικές φορές κερδίζει .-ε και το φθηνό μιας και θα γίνει δωρεάν ;)

[via]

Σχολιάστε >
2 σχόλια
|
Κατηγορίες:

2 απαντήσεις στο “Φήμες: Το MobileMe γίνεται δωρεάν;”

  1. Ο/Η Panos λέει:

    Την έφαγε την Apple η Google, δεν μπορώ παρά να χαίρομαι όταν βλέπω τέτοια. Με θλίβει που η Apple προσπαθεί αν γίνει MS στη θέση της MS.

  2. Ο/Η Mesothelioma attorneys λέει:

    What a very nice blog, i absolutely like your blog, nice to visiting here !