Social Whale: κέρδισε το AppStar της Vodafone, εισβάλει στο κινητό σου

Τους τελευταίους μήνες τα παιδιά του Social Whale ήταν αρκετά "ήσυχα", χωρίς μεγάλες ανακοινώσεις και σημαντικές εξελίξεις, κάτι το οποίο με έκανε να πιστεύω πως δουλεύουν πάνω σε κάτι σημαντικό, στο παρασκήνιο. Το ένστικτο μου δεν φαίνεται να με γέλασε, καθώς σε επικοινωνία που είχα με τον Νίκο Παπανώτα, co-founder του SocialWhale, μου μίλησε για δύο σημαντικές εξελίξεις σχετικά με την startup τους.

Καταρχάς τα παιδιά πήραν το πρώτο βραβείο για την Ελλάδα στο διαγωνισμό AppStar της Vodafone, το οποίο συνοδευόταν από ένα χρηματικό έπαθλο της τάξης των €25.000, ενώ έχουν προκριθεί για την τελική φάση του διαγωνισμού που έχει σαν στόχο να αναδείξει το καλύτερο App σε ευρωπαϊκό επίπεδο, με τον νικητή να κερδίζει, μαζί με την ηθική αξία της διάκρισης φυσικά, ακόμα €75.000. Το σημαντικό είναι πως η ανάδειξεί των νικητών στην δεύτερη φάση θα γίνει από τους χρήστες, κάτι το οποίο σημαίνει πως το ελληνικό community θα μπορέσει να στηρίξει για ακόμα μια φορά το Social Whale σε ένα πανευρωπαϊκό διαγωνισμό.

Παράλληλα με αυτό, το Social Whale αναμένεται να ανακοινώσει -επιτέλους- την mobile έκδοση του μέσα στις ερχόμενες ημέρες. Στο παρακάτω video παρουσιάζεται ένα short preview του Vodafone Widget της εφαρμογής, το οποίο ωστόσο όπως μου εξήγησε ο Νίκος είναι 99% ίδιο και με το βασικό mobile application τους.

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.