Αλλαγές σε UI και περιεχόμενο για το Palo.gr

To Palo.gr, μια ελληνική startup η οποία έχει σαν στόχο να γίνει το πιο πλήρες και εύχρηστο εργαλείο αναζήτησης ειδήσεων στην Ελλάδα, παρουσίασε πρόσφατα την καινούργια έκδοση του η οποία παρουσιάζει σημαντικές διαφορές, τόσο στο αισθητικό κομμάτι, όσο και σε αυτό του περιεχομένου. Ως προς το τελευταίο μάλιστα, η πλατφόρμα διαθέτει πλέον 100 κατηγορίες ειδήσεων, ενώ κάθε 30 λεπτά συγκεντρώνει αυτόματα ειδήσεις  από 350 sites και 200 blogs (αν δεν κάνω λάθος ένα από αυτά είναι και το Away).

Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Τσαντίλα, συνιδρυτή του Palo, η πλατφόρμα ομαδοποιεί πλέον 10.000 ειδήσεις διαφορετικού περιεχομένου καθημερινά, ενώ στα σκαριά βρίσκονται ήδη νέες υπηρεσίες αλλά και τρόποι παρουσίασης των ειδήσεων, αλλαγές ωστόσο που θα ξεκινήσουν να βγαίνουν σταδιακά από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Αναλυτικά η δήλωση του από το ΔΤ που λάβαμε:

Είναι σημαντικό για εμάς καθημερινά να συγκεντρώνουμε και να ομαδοποιούμε αυτόματα πάνω από 10.000 ειδήσεις, μέσα σε έναν ιστότοπο φιλικό και εύχρηστο για τον επισκέπτη.  Ο κάθε αναγνώστης μας έχει τη δυνατότητα, πέρα από τις υπάρχουσες 100 κατηγορίες ειδήσεων, να δημιουργεί τις δικές του(personalized news), ώστε να ενημερώνεται για αυτά που θέλει απλά και γρήγορα. Για τo Σεπτέμβριο προετοιμάζονται νέες υπηρεσίες αλλά και νέοι τρόποι παρουσίασης στο συνεχώς ανανεούμενο palo.gr»

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.