Valve: Το νέο Ui του Steam client βγαίνει από το beta testing

Έπειτα από 2 μήνες beta testing και μετά από πολλά updates, η Valve αποφάσισε να προχωρήσει στο update του UI του Steam client της, σε όλους τους χρήστες που το χρησιμοποιούν μέχρι την Δευτέρα που μας έρχεται. Βέβαια, με το συγκεκριμένο update του UI (user interface), δεν αλλάζει μόνο οπτικά ο client, αλλά γίνονται και άλλες σπουδαίες αλλαγές, όπως ο νέος browser του client που βασίζεται πάνω σε ένα νέο WebKit.

Αν αυτή είναι η πρώτη φορά που ακούτε για το νέο UI του Steam και δε θέλετε να περιμένετε μέχρι τη Δευτέρα για να το δείτε, μπορείτε πολύ εύκολα να κατεβάσετε τη beta έκδοση πηγαίνοντας στο File>Settings και πατώντας στο “change” που βρίσκεται κάτω από το “Beta participation”. Έπειτα κάνετε click στο “UI update” και αυτόματα κατεβαίνει η νέα έκδοση. Τέλος κάνετε ένα restart και έχετε τον Steam client με το νέο UI.

Τέλος, όπως είχαμε αναφέρει και παλιότερα, η Valve ετοιμάζει ένα Steam client για Mac. Έτσι και οι fan της Apple θα μπορούν να απολαύσουν στο Mac τους παιχνίδια όπως το Left 4 Dead, το L4D2, το Team Fortress 2, το Counter-Strike, το Portal και τη σειρά Half-Life. Η έκδοση του Steam για Mac αναμένεται πριν το τέλος του Απριλίου, ωστόσο οι εκδόσεις των παιχνιδιών για Mac ίσως αργήσουν λίγο περισσότερο.

[via] [via]

Σχολιάστε >
2 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.