Ο CTO της Yahoo αποχωρεί από την εταιρία και έρχεται στην Ελλάδα!

Σύμφωνα με το All Things Digital η Yahoo βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση νέου CTO καθώς ο Ari Balogh, CTO και Chief Product Officer αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την εταιρία αυτό το καλοκαίρι. Η συγκεκριμένη είδηση αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αν αναλογιστεί κανείς πως, όπως γράφει το ATD, ο Balogh πρόκειται να μετακομίσει μόνιμα με την οικογένεια του στην Ελλάδα, εξαιτίας ενός προσωπικού προβλήματος. Ο Balogh πέρασε ένα σημαντικό κομμάτι της εφηβείας του στην Ελλάδα, καθώς στη χώρα μας ζει ένας αγαπημένος θείος του. Όπως φαίνεται μάλιστα, ο συγκεκριμένος θείος "ευθύνεται" για την έκτακτη φυγή του από την Yahoo, σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο για την εταιρία.

Tο επίσημο σχόλιο της Yahoo για την φυγή του Balogh:

Ari Balogh, EVP, Products and CTO, has decided to leave Yahoo! for personal reasons. Ari plans to remain with the company until June 3 and will be working with the team to enable a smooth transition. We expect to name his replacement in the coming weeks. We thank him for his many contributions and wish him well.

Αν ο Ari Balogh θελήσει να συνδυάσει τη παραμονή του στη χώρα μας με δουλειά, το μόνο σίγουρο είναι πως όλες οι τεχνολογικές εταιρίες της χώρας θα θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Όποια τον κερδίσει θα κερδίσει σίγουρα τόσο σε αίγλη, όσο και σε ουσία καθώς η συμβολή του Balogh τα τελευταία χρόνια στην ανάπτυξη της Yahoo ήταν καθοριστική.

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.