MoviePeg: Απίστευτα έυχρηστη βάση για iPhone

Είμαι σίγουρος ότι όσοι έχετε iPhone έχετε προσπαθήσει αρκετές φορές να στερεώσετε την συσκευή σε διάφορα σημεία. (το ξέρω δεν στέκεται με τίποτα!) Προσωπικά έχω κάνει και το πρώτο κτύπημα στο κινητό μου για ακριβώς αυτόν τον λόγο... Μπορεί να ακουστώ σαν να κάνω telemarketing, αλλά ναι... βρέθηκε λύση στο πρόβλημα σας. Το MoviePeg είναι μια απλή βάση από πλαστικό στην οποία στηρίζεται το iPhone με απίστευτη ευκολία.

Δεν πρόκειται για τίποτα άλλο από ένα κομμάτι πλαστικό (σε 6 διαφορετικά χρώματα παρακαλώ) το οποίο έχει μια εγκοπή για το iPhone και το κάνει να στέκεται κάθετα...αλλά και οριζόντια. Κοστίζει περίπου 6 ευρώ και μπορείτε να το αγοράσετε από την απίστευτα απλή ιστοσελίδα του προϊόντος.

Δεν γνωρίζω ανέχετε προσπαθήσει να μαγειρέψετε κάποια συνταγή που διαβάζατε από το iPhone αλλα τώρα μπορείτε να το κάνετε σίγουρα με απίστευτη ευκολία... και αφήστε τους Chef να σπάνε τα αυγά με ένα χέρι.

[via]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “MoviePeg: Απίστευτα έυχρηστη βάση για iPhone”

  1. Ο/Η junior λέει:

    Ωραια βαση και αρκετα βολικη για να βλεπεις βιντεκια κλπ.Αλλα το μονο που με χαλασε ειναι οτι δεν ειναι διαθεσιμη για iPod.Φυσικα αυτη του iPhone δεν κανει δεδομενου οτι το iPhone ειναι αρκετα πιο "χοντρο".Ελπιζω να βγει συντομα για το iPod.Για την ωρα αγορασα μια απο ολες(ολα τα χρωματα).Θα κρατησω 2 (οι αλλες θα γινουν δωρακια) και θα γραψω εντυπωσεις.Ευχαριστω away για την ενημερωση :)