Το Google μάλλον θα ξέρει (κυριολεκτικά) το παιδί σας καλύτερα από εσάς

Σας θορύβησε καθόλου ο τίτλος; Αν ναι, καλά κάνατε και θορυβηθήκατε γιατί μέσα στις άκρες αυτή είναι η αλήθεια. Η αλήθεια της Google περιλαμβάνει λίγο από τα προσωπικά σας email στο Gmail, το κινητό σας τηλέφωνο που έχει Android, ότι μοιράζεστε με τους φίλους σας στο Google Buzz αλλά και το DNA σας. Δείτε το παρακάτω video και θα καταλάβετε...

Σχολιάστε >
5 σχόλια
|
Κατηγορίες:

5 απαντήσεις στο “Το Google μάλλον θα ξέρει (κυριολεκτικά) το παιδί σας καλύτερα από εσάς”

  1. Ο/Η Kostas λέει:

    Τρομολαγνεία FTW

  2. Ο/Η Babis88 λέει:

    Όντως, προσωπικά εδώ και χρόνια πιστεύω ότι η google είναι μια μεγάλη απειλή για την ιδιωτικότητα των ανθρώπων.

  3. Ο/Η Dimitris Kalavros-Gousiou λέει:

    @ Kostas

    Δεν ξέρω αν πρόκειται για τρομολαγνεία ή απλά μια προσπάθεια κάποιων να προβλέψουν το μέλλον...

  4. Ο/Η TzaB λέει:

    Πράγματι, αυτό ακριβώς δείχνει η πορεία της. Πιστεύω πως πολλές εταιρίες θα το ήθελαν, απλά η Google είναι στο καλύτερο δρόμο.

    Θα το πετύχει, θα γνωρίζει τα πάντα για τον καθένα μας, προκειμένου να εμφανίζει τις πιο πετυχημένες και στοχευμένες διαφημίσεις που μπορεί ώστε να έχει περισσότερα κέρδη. Απολύτως φυσιολογικό, όλοι οι άνθρωποι (εταιρία = άνθρωποι) θέλουμε το καλύτερο.

    Εφόσον λοιπόν μπορούμε να διακρίνουμε πως τα έχει καταφέρει εξαιρετικά μέχρι τώρα, μήπως είναι ώρα για μια μικρή απομάκρυνση από την Google Land?

  5. Ο/Η Κατερίνα Σ. λέει:

    Ο μόνος δρόμος για να σταματήσουν να μας τα πρήζουν με διαφημίσεις και τέτοια είναι να τις αγνοούμε παντελώς. Διαφημίσεις που δεν αποφέρουν πελάτες θα αποσυρθούν αργά ή γρήγορα. Έτσι θα πάψουν να συλλέγουν τα στοιχεία μας, δε θα τους χρησιμεύουν σε τίποτα.