Νέο παιχνίδι RPG από την Square Enix για iPhone

Μέσα το 2010 πιθανόν να δούμε ένα νέο RPG παιχνίδι για iPhone από την γνωστή  Square Enix εταιρία-δημιουργό της μεγαλύτερης σειράς RPG που υπάρχει, αυτή των  Final Fantasy. Η είδηση μας ήρθε αρχικά από μια αγγελία για μια θέση developer πάνω στην δημιουργία ενός παιχνιδιού για iPhone από την Square Enix. Σύμφωνα με ένα fan site , η ονομασία του παιχνιδιού μάλλον θα είναι "Chaos Ring" και θα δημιουργηθεί από την ίδια ομάδα που έφτιαξε και την σειρά παιχνιδιών Wild Arms.

Το FFRing αναφέρει μάλιστα ότι το παιχνίδι θα είναι ένα 3D παιχνίδι , και η βασική υπόθεση θα είναι πέντε πολεμιστές οι οποίοι πολεμούν μεταξύ τους ως θανάτου, για να κερδίσουν αιώνια νιάτα. Κάθε πίστα θα είναι μια σειρά από μάχες με κάποιο Boss στο κέντρο, και κάποιες επιλογές για το πως θα πολεμήσει ο μαχητής.

Ακούγεται σίγουρα ενδιαφέρον μιας και η  Square Enix σίγουρα ξέρει να φτιάχνει... διασκεδαστικά RPGs , αλλά θα τα καταφέρει να κάνει ένα καλό RPG για αυτή την νέα πλατφόρμα; Και τι γίνεται σχετικά με το iPad το οποίο δίνει περισσότερες δυνατότητες;

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.