Razer: Το πρώτο της gaming mouse για αριστερόχειρες

Η Razer ανακοίνωσε τη δημιουργία του πρώτου gaming mouse, το οποίο είναι αποκλειστικά σχεδιασμένο για αριστερόχειρες. Το DeathAdder Left Hand Edition δημιουργήθηκε με βάση τις ανάγκες αριστερόχειρων professional gamers και συνδυάζει την εργονομική σχεδίαση του με έναν 3.5G (έως 3500dpi) υπέρυθρο αισθητήρα, προσφέροντας ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα απέναντι στα ήδη υπάρχοντα gaming mousses για δεξιόχειρες.

Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι ο πρόεδρος τη Razer, ο Robert Krakoff, είναι και αυτός αριστερόχειρας και δήλωσε ενθουσιασμένος που πλέον έχει ένα gaming mouse που ταιριάζει τέλεια στο χέρι του.

Πάμε τώρα στα τεχνικά χαρακτηριστικά του mouse. To DeathAdder Left Hand Edition είναι σχεδόν πανομοιότυπο με το αρχικό DeathAdder (για δεξιόχειρες), συμπεριλαμβανομένου του 1000Hz utrapolling, των 5 αυτόνομων προγραμματισμένων πλήκτρων, την on-the-fly ρύθμιση της ευαισθησίας, την always-on λειτουργία, το 16-bit data path, μία επιχρυσωμένη θύρα USB και ένα καλώδιο μήκους 2,1 περίπου μέτρων. Για όποιον ενδιαφέρεται να το αγοράσει, να αναφέρω ότι μπορείτε να το προ-παραγγείλετε από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Razer, στην τιμή των $59,99 (43,5€, δηλαδή στην ίδια με το original DeathAdder), ενώ το ντεμπούτο του στην αγορά θα το κάνει στις 24 Μαρτίου.

[via] [via]

Σχολιάστε >
3 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.