Νέα σειρά υπολογιστών- Το Commodore επέστρεψε!

Ποιος δεν γνωρίζει τους Commodore; Μικροί οικονομικοί υπολογιστές που έκαναν θραύση το '80 . Μπορεί να πέρασαν πάνω από 20 χρόνια από την κυκλοφορία τους, αλλά κανείς δε ξεχνάει την σειρά υπολογιστών Commodore. Ο CEO της νεοσύστατης εταιρίας κατάφερε να δεσμεύσει το όνομα και ετοιμάζεται, σύμφωνα με την διαφημιστική καμπάνια, να βγάλει νέα σειρά υπολογιστών με την ίδια ονομασία. Retro anyone?

Το νέο Commodore θα υποστηρίζει επεξεργαστές Core 2 Duo αλλά και Quad Core ( κατηγορίας mobile ) μιας και στηρίζεται στο Intel G31 Chipset. Θα έχει ενσωματωμένα  κάρτα γραφικών GMA 3100, Οπτικό Οδηγό DVD/CD και αναγνώστη καρτών μνήμης. Περισσότερες πληροφορίες η εταιρία δεν δίνει δυστυχώς.

Θα καταφέρει άραγε η εταιρία να έχει την ίδια επιτυχία; Προσωπικά αμφιβάλλω πολύ. Πρόκειται για έναν υπολογιστή γραφείου ο οποίος με αυτά τα χαρακτηριστικά θα πρέπει να μας δώσει έναν καλύτερο λόγο για να τον επιλέξουμε αντί ενός netbook ή ενός iPad.

[via Commodore USA]

Σχολιάστε >
2 σχόλια
|
Κατηγορίες:

2 απαντήσεις στο “Νέα σειρά υπολογιστών- Το Commodore επέστρεψε!”

  1. Ο/Η Marfi λέει:

    Εγώ δεν ήξερα τους Commodore, πειράζει :) Δεν ενθουσιάζομαι και από το καινούργιο.

  2. Ο/Η τόσο δα σε λέω λέει:

    στην σελίδα τους λέει ότι έχει και dvi και rgb θύρες οπότε μπορείς να το συνδέσεις και σε μία τηλεόραση
    σίγουρα δεν συγκρίνεται με νέτμπουκ γιατί δεν μπορείς να το παίρνεις μαζί σου κάπου που δεν θα έχει οθόνη ή τηλεόραση αλλά πρέπει να περιμένουμε να δούμε και την τιμή του