Η Samsung ετοιμάζει tablet με στόχο την Apple

Οι περισσότερες εταιρίες ετοιμάζουν τα δικά τους tablets, που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2010. Η Samsung είναι μία από αυτές, που όμως έχει κι έναν πιο σαφή στόχο: να χτυπήσει την Apple χτυπώντας στις δικές της αδυναμίες, όπως είναι η συνδεσιμότητα και τα λειτουργικά χαρακτηριστικά για παράδειγμα.

Όπως δήλωσε ο Phillip Newton, διευθυντής της εταιρίας στην Αυστραλία, τα tablets έχουν τύχη στην αγορά μόνο αν είναι καλύτερα από το iPad, και χωρίς να επιβεβαιώσει την φημολογούμενη συνεργασία της εταιρίας του με την Intel, συμπλήρωσε πως ένα tablet με επεξεργαστή Atom θα ήταν καλύτερο από εκείνο της Apple.

O Διευθυντής Marketing της εταιρίας επισημαίνει ότι η Samsung θα στραφεί κυρίως στους καταναλωτές και όχι τόσο στις επιχειρήσεις, ενώ προέβλεψε ότι μελλοντικά οι χρήστες θα δείχνουν μεγαλύτερη προτίμηση σε tablets, που προσφέρουν περισσότερες δυνατότητες, απ' ότι τα "μικρά τους αδέρφια" smartphones.

Με λίγα λόγια η Samsung πρέπει να δουλεύει πάνω σε ένα tablet, που θα έχει τεχνικές και λειτουργικές προδιαγραφές ενός netbook. Κι αυτός θα είναι μάλλον ένας δύσκολος αντίπαλος για την Apple. Εσείς τι λέτε;

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.