Πατέντα της Qualcomm για φορητή συσκευή με 3 οθόνες

Μία πρόσφατη πατέντα από την Qualcomm αποκάλυψε μία αρκετά ενδιαφέρουσα συσκευή. Ενώ η Apple και οι άλλες εταιρείες φτιάχνουν tablets με μία μόνο οθόνη, η Qualcomm δημιούργησε ένα σχέδιο, στο οποίο το tablet αποκτάει περισσότερες οθόνες. Το multi-fold tablet λοιπόν, θα έχει 3 οθόνες αφής πάνω σε ένα δυναμικό interface, όπου ανάλογα με τον τρόπο που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τη συσκευή θα αλλάζουμε και το σχήμα του.

Όταν θα είναι εντελώς διπλωμένο θα μπορούμε να το χρησιμοποιούμε σαν κινητό τηλέφωνο, ενώ όταν θα το “ξεδιπλώνουμε”, ανάλογα με τον τρόπο που θα τοποθετούμε τις οθόνες, η συσκευή θα παίρνει και έναν αντίστοιχο ρόλο (panorama, desktop, application, Web browser, ρολόι-ξυπνητήρι, media player κ.α.).

Σίγουρα θα είναι μία ενδιαφέρουσα συσκευή, ωστόσο όμως δεν ξέρω κατά πόσο θα δει ποτέ το φως της μέρας. Τόσο λόγω της ιδιαιτερότητας των υλικών που χρειάζεται, όσο και για τη τελική τιμή που θα έχει, μάλλον δε θα το δούμε και πολύ σύντομα στα μαγαζιά. Αν θέλετε πάντως να διαβάσετε περισσότερα πάνω στη συγκεκριμένη πατέντα, μπορείτε να το κάνετε εδώ.

[via] [via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.