Φήμες: Το νέο λογισμικό του iPhone θα έχει και multitasking;

Οι φήμες για multitasking στο iPhone κυκλοφορούν εδώ και πολύ καιρό. Σίγουρα το multitasking είναι ένα από τα μεγαλύτερη μειονεκτήματα του iPhone σε σύγκριση με άλλα smartphones, ειδικά από τη στιγμή που η Apple άρχισε να υποστηρίζει third-party apps με το iPhone OS 2.0. Το hardware του σίγουρα αντέχει το multitasking, εξάλλου αυτό το έχουν αποδείξει και οι “jailbrekers”. Ωστόσο η Apple συνεχίζει να μην θέλει το συγκεκριμένο feature, επικαλούμενη λόγους κατανάλωσης πόρων, μικρή διάρκεια ζωής μπαταρίας και ασφάλειας.

Σύμφωνα τώρα με το AppleInside, το επερχόμενο λογισμικό iPhone 4.0 θα φέρει και multitasking στο διάσημο smartphone, μάλλον στα μέσα του καλοκαιριού. Με αυτόν τον τρόπο πλέον οι χρήστες του iPhone θα μπορούν να τρέχουν περισσότερες από μία εφαρμογές ταυτόχρονα, χωρίς να χρειάζεται να κλείνουν τη μία για να ανοίξουν την άλλη. Λογικά ο multitasking manager που θα βάλει η Apple θα είναι σαν αυτόν που υπάρχει ήδη στα Mac OS X συστήματα.

Δυστυχώς περισσότερες πληροφορίες δεν υπάρχουν, εξάλλου μην ξεχνάμε ότι όλα προς το παρόν είναι φήμες. Απλά αυτή τη φορά οι φήμες σχετίζονται και με upgrade στο hardware του επόμενου iPhone με τον Α4 επεξεργαστή που υπάρχει ήδη στο iPad (που προσφέρει μεγάλη αυτονομία από άποψη ενέργειας) και έτσι υποθέτουμε ότι Apple αποφάσισε να αλλάξει πολιτική.

[via] [via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.