Hybrid Disk: Back Up τον SSD σε έναν HDD

Στην αρχή της εβδομάδας, η Raidon ανακοίνωσε το HyBrid Disk, μία συσκευή αποθήκευσης, η οποία διαθέτει έναν SSD και έναν HDD 3,5 ιντσών σε ένα ενιαίο περίβλημα. Η συσκευή γράφει τα δεδομένα που θέλετε στον SSD, ενώ ταυτόχρονα κάνει mirroring των δεδομένων και στον HDD.

Αν και δεν βρίσκονται σε πραγματική διάταξη RAID 1, τα αρχεία που βρίσκονται στον SSD μπορούν να γίνονται back up στον HDD σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα. Τώρα σε περίπτωση που ο SSD κρασσάρει, μπορείτε εύκολα να ανακτήσετε τα αρχεία σας μέσω του HDD. Ωστόσο δε γνωρίζω κατά πόσο εύκολα μπορεί να κάνει fail ένας SSD. Για την ακρίβεια, αν δεν κάνω λάθος πιο εύκολο είναι να κρασσάρει ένας HDD παρά ένας SSD.

Σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο της Raidon, ο SSD μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα από τη θήκη του Hybrid Disk και να τον χρησιμοποιήσετε όπως θέλετε. Στη συνέχεια μπορείτε να ξαναβάλετε τον SSD μέσα στο Hybrid Disk και να αντιγραφούν αυτόματα τα αρχεία σας στον HDD.

Μέχρι στιγμής η Raidon δεν έχει ανακοινώσει χωρητικότητες και τιμές. Ωστόσο ανέφερε ότι η συσκευή θα αρχίσει να διατίθεται ως “εσωτερική λύση” και στο μέλλον θα βγει στην αγορά και μία “εξωτερική” έκδοση της συσκευής.

[via] [via]

Σχολιάστε >
2 σχόλια
|
Κατηγορίες:

2 απαντήσεις στο “Hybrid Disk: Back Up τον SSD σε έναν HDD”

  1. Ο/Η wallpapers λέει:

    Another Title...

    I saw this really good post today....