PleaseRobMe.com: Δεν βρίσκομαι σπίτι- κλέψτε με!

Το PleaseRobMe είναι ένα mockup του foursquare το οποίο δείχνει ποιοι χρήστες δεν βρίσκονται σπίτια τους.  Ας το παραδεχτούμε, η τοποθεσία είναι σίγουρα ένα πολύ καυτό ζήτημα σήμερα. Εφαρμογές που χρησιμοποιούν την τοποθεσία που βρισκόμαστε για διάφορους λόγους κυκλοφορούν καθημερινά. Εσείς κάνετε tweet που βρίσκεστε; Όπως αναφέρει και η ιστοσελίδα, η πληροφορία της τοποθεσίας είναι πολύ χρήσιμη για την δημιουργία πολλών ενδιαφερόντων εφαρμογών αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κακόβουλα, όπως στην περίπτωση της... κλοπής του σπιτιού σας.

Όσοι δεν έχετε ακούσει λοιπόν για εφαρμογές "δεμένες" με την τοποθεσία σας, αναζητήστε το foursquare.  Όπως περιγράφεται και στο PleaseRobMe.com το foursquare σας επιτρέπει να μοιραστείτε την τοποθεσία σας με όλο τον κόσμο (αρχικά μόνο με τους φίλους σας στην υπηρεσία) οποιαδήποτε στιγμή και να αναζητήσετε περιοχές που θα σας δώσουν Badges- ένα είδος επιβράβευσης για το μικρό σας ταξίδι... και όλες οι ανάγκες για την κυριαρχία του κόσμου καλύπτονται!

Το PleaseRobMe.com έχει σίγουρα κάποιο δίκιο. Το να δηλώνεις σε όλο τον κόσμο ότι βρίσκεσαι για φαγητό έξω, αφήνει σίγουρα ένα μέρος που δεν θα είσαι- και αυτό είναι το σπίτι σου. Ο κίνδυνος βρίσκεται στον διαμοιρασμό αυτής της πληροφορίας. Και όχι το να αφήσουμε το φως ανοιχτό και μετά να κάνουμε tweet ότι είμαστε διακοπές και πού... δεν βοηθάει.

[via]

Σχολιάστε >
68 σχόλια
|
Κατηγορίες:

68 απαντήσεις στο “PleaseRobMe.com: Δεν βρίσκομαι σπίτι- κλέψτε με!”

  1. Ο/Η Babis88 λέει:

    Εμ έτσι τους χρειάζεται σε όλους τους ψωνάρες που γράφουν στο tweeter, που είναι και τι κάνουν κάθε στιγμή.