Google: Βρίσκεις λάθος...κερδίζεις!!!

3700041695_7d7489498f_o

Σε μία προσπάθεια της να ελαχιστοποιήσει τα προβλήματα ασφαλείας στον browser της, η Google αποφάσισε να ανακοινώσει ένα πρόγραμμα, από το οποίο μπορείτε να βγάλετε αρκετά λεφτά. Ο γίγαντας της αναζήτησης λοιπόν, αποφάσισε για κάθε ψεγάδι που βρίσκει κάποιος στον Chrome ή στο Chromium, να τον πληρώνει με ένα ποσό που θα ξεκινάει από τα $500 και θα μπορεί να φθάσει μέχρι και τα $1337, ανάλογα με τη σοβαρότητα του κενού ασφαλείας.

Πάντως η Google παραδέχτηκε πως αυτό το πρόγραμμα δεν είναι κάτι νέο, καθώς η Mozilla τρέχει επίσης ένα παρόμοιο πρόγραμμα ανταμοιβής. Οποιοδήποτε πρόβλημα βρεθεί στην stable, beta ή Dev έκδοση του Chronium, ακόμα και για flaws που σχετίζονται με plug-ins (π.χ. Google Gears) ή third-party components (π.χ. WebKit ή libxml), θα θεωρούνται άξια ανταμοιβής. Φυσικά είναι αυτονόητο να πω ότι τα λεφτά θα δίνονται στο πρώτο που θα υποβάλλει ένα συγκεκριμένο πρόβλημα. Τέλος να αναφέρω ότι σε χώρες που έχουν υποβληθεί σε περιοριστικά μέτρα από τις Η.Π.Α (π.χ. Κούβα, Ιράν, Βόρεια Κορέα, Σουδάν και Συρία), είναι αδύνατον να δοθούν τα λεφτά, όπως επίσης και οι ανήλικοι θα πρέπει να εκπροσωπούνται από κάποιον ενήλικο.

[via] [via]

Σχολιάστε >
2 σχόλια
|
Κατηγορίες:

2 απαντήσεις στο “Google: Βρίσκεις λάθος...κερδίζεις!!!”

  1. Ο/Η Tech Insider λέει:

    Όπως λέμε και στο techinsider, ήρθε ο καιρός να ανταμειφθούμε για όλες αυτές τις εργατοώρες που χαλάμε δοκιμάζοντας beta εκδόσεις προϊόντων! Τέρμα η εύκολη λύση για τις εταιρείες, τώρα θα πληρώνουν!

  2. Ο/Η xara λέει:

    ti mikros pou einai o kosmos..