Ο στρατός των ΗΠΑ, τώρα και στο iPhone

army-iphone-top

Τελικά ο Λευκός Οίκος δεν είναι ο μόνος από την Κυβέρνηση των ΗΠΑ έχουν αρχίσει να ασχολούνται με το iPHone. Μετά το application για το site του Λευκού Οίκου στο iPhone, αποφάσισε να κάνει την ίδια κίνηση και το Army.mil, η επίσημη ιστοσελίδα του στρατού των ΗΠΑ. Τώρα πλέον με τη συγκεκριμένη εφαρμογή (iTunes link), οι χρήστες έχουν πρόσβαση στο Army.mil μέσα από το iPhone τους. Εκεί μπορείτε να βρείτε βίντεο, εικόνες και μία βάση δεδομένων σχετικά με τους βαθμούς του στρατό και τον εξοπλισμό που υπάρχει (λογικά ότι δεν είναι απόρρητο).

iPhone_army

Σμφωνα με την Christina Warren (editor στο Mashable), η εφαρμογή είναι αρκετά καλά σχεδιασμένη και ενώ στην αρχή περίμενε μόνο μία σελίδα προσλήψεων, τελικά δεν φαίνεται να εστιάζει εκεί. Μέσα από το site μπορείτε να διαβάσετε διάφορα Blogs που σχετίζονται με τον στρατό, καθώς και να ακούσετε κάποια Podcasts και να μάθετε βασικές πληροφορίες για το στρατό.

iPhone_army24

Ένα από τα ενδιαφέροντα τμήματα του, είναι μία σελίδα στην οποία παρέχονται πληροφορίες σχετικά με τον εξοπλισμό που διαθέτει ο στρατός και να μάθετε τις ονομασίες διαφόρων όπλων και οχημάτων (αν σας ενδιέφερε ποτέ). Τέλος να αναφέρω ότι το app είναι δωρεάν και έχει και μία δυνατότητα για offline πρόσβαση.

iphone-army2

[via] [via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.