[Αποκλειστικό] Συγχώνευση εν όψει για Neolaia.gr και Foititako

neolaia-newΌπως φαίνεται, τα δύο πλέον γνωστά blogs για την Νεολαία και τους Φοιτητές ετοιμάζονται σύντομα να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του Away, ο Foititakos.gr αναμένεται να ολοκληρώσει τη παρουσία του ως αυτόνομο blog εντός της εβδομάδας και στη συνέχεια να ενωθεί με το Neolaia.gr του Νικόλα Μπαρδάκη. Το νεό blog θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί το brand name του Neolaia, το οποίο θα υποστεί πολλές αλλαγές τόσο στο κομμάτι της εμφάνισης (το νέο logo της σελίδας βρίσκεται στα αριστερά) όσο και στο κομμάτι των υπηρεσιών.

Το νέο Neolaia θα συνεχίσει θεματολογικά στους ίδιους τομείς που δραστηριοποιούνται σήμερα τα δύο blogs, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο κομμάτι της ενημέρωσης με ένα σημαντικό κομμάτι των νέων να προέρχεται πλέον απευθείας από τους αρθρογράφους της σελίδας. Το νέο Neolaia θα συνεχίσει τη συνεργασία του σε διαφημιστικό επίπεδο με το Gelo Network, αν και είναι σχεδόν σίγουρο πως η συγχώνευση θα φέρει σε πλεονεκτικότερη θέση εντός του δικτύου τη σελίδα ως επακόλουθο της φυσιολογικής αύξησης της δυναμικής της.

Η αρθρογραφία όμως δεν θα τελειώνει εδώ. Μια σημαντική αλλαγή θα αφορά και την ενεργή συμμετοχή των απλών χρηστών στο κομμάτι της αρθρογραφίας. Όπως μάθαμε, στη νέα σελίδα θα υπάρχει ειδική φόρμα υποβολής κειμένων για τους απλούς φίλους της σελίδας, δίνοντας τους με αυτό το τρόπο ένα βήμα για να εκφράσουν με άμεσο τρόπο της απόψεις και τις ανησυχίες τους. Η αλλαγή όπως γράψαμε στην αρχή αναμένεται εντός της εβδομάδας.

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “[Αποκλειστικό] Συγχώνευση εν όψει για Neolaia.gr και Foititako”

  1. Ο/Η Basilakis λέει:

    Σωστλη κίνηση και διπλωματική...

    Έχωντας μιλήσει και με τον Νίκο αλλά και με τον Γιώργο απο το foititakos, είναι καταπληκτικοί και οι δύο και γνώστες αυτού που κάνουνε.

    με τον τρόπο αυτό θα κερδίσουν σίγουρα παραπάνω θέσεις και κόσμο :)