H LG επιλέγει Android

lg-android-bot

Η LG electronics έχει αποδείξει ότι επενδύει στην παραγωγή συσκευών κινητής τηλεφωνίας αποσκοπώντας στην αγορά των smartphones. Πρόσφατα η εταιρεία ανακοίνωσε τα σχέδια της για την κυκλοφορία 10 συσκευών smartphones με λειτουργικό Android. Στα σχέδια της LG είναι η πώληση 140 εκατομμυρίων συσκευών(αύξηση 20%) μέσα στο 2010 σκοπεύοντας στην ανάδειξη της εταιρείας στους πρώτους δύο κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων παγκοσμίως. Η συγκεκριμένη στρατηγική επιβεβαιώνεται από την δημιουργία 100 καταστημάτων λιανικής και την σταδιακή επέκταση στις αγορές  Κορέας και Βόρειας Αμερικής.

Μέσα στο 2010, οι μισές από τις νέες συσκευές της LG θα φέρουν λειτουργικό Android, χωρίς ωστόσο να σταματά η κυκλοφορία συσκευών με Windows Mobile και Linux. Μετά του χρήστες που επιλέγουν Android φαίνεται και ότι οι κατασκευαστές θα ακολουθήσουν προς την ίδια κατεύθυνση.

Γενικότερα, προβλέπουμε ότι οι κατασκευαστές μελλοντικά θα κλιθούν να αποφασίσουν με πιο λειτουργικό σύστημα θα εφοδιάζουν τις επόμενες συσκευές τους. Οι επιλογές θα στηριχθούν όχι μόνο στα τεχνικά χαρακτηριστικά των λειτουργικών αλλά και στις υπό διαμόρφωση προοπτικές για συνεργασίες ακόμη και εξαγορές. Άλλωστε η Google έχει αρχίζει να γλυκοκοιτάζει προς την HTC.

[via]&[via]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.