Muziic: Ίσως η καλύτερη μουσική εφαρμογή για το Facebook

muziic_260

Όταν ψάχνετε για μία μουσική εφαρμογή στο Facebook, τι ακριβώς ζητάτε από αυτή; Προσωπικά θα μου άρεσε να είχε μερικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, την ικανότητα να μπορώ να βρίσκω συγκεκριμένα κομμάτια και τέλος να μπορώ να δημιουργώ τις δικές μου playlists και να τις κάνω share.

Το Muziic είναι μία καινούργια εφαρμογή του Facebook, η οποία κάνει ακριβώς τα παραπάνω. Σε αντίθεση με αρκετές άλλες μουσικές εφαρμογές, μόλις κάνετε install το Muziic θα μπορείτε να ακούσετε μουσική σχεδόν άμεσα. Πέρα από τα τραγούδια που εμφανίζονται και την ικανότητα να ψάχνετε τα κομμάτια που θέλετε(η μουσική τραβιέται από το YouTube), ένα από τα δυνατά σημεία του Muziic είναι η οργάνωση των online radio stations, με παρόμοιο τρόπο όπως στο iTunes.

Φυσικά τίποτε από όλα αυτά δεν θα ήταν καλό, αν δεν συνοδεύονταν από τους ελάχιστους περιορισμούς της εφαρμογής. Μπορείτε να ακούτε ολόκληρα τα κομμάτια και να συνδέεστε σε ραδιοφωνικούς σταθμούς απεριόριστα, χωρίς να βομβαρδίζεστε από διαφημίσεις όλη την ώρα. Παρακάτω βάζω τα λόγια του δημιουργού:

Με το Muziic, στόχος μου ήταν η δημιουργία μίας εφαρμογής που να δίνει στους χρήστες του Facebook, αυτό που πραγματικά ζητούσαν από μία μουσική εφαρμογή. Ως κάποιος που δεν είναι μεγάλος οπαδός των εφαρμογών του Facebook, ήθελα να κρατήσω αυτή την εμπειρία καθαρή, λειτουργική και φιλική προς το χρήστη. Χωρίς να χρειάζεται να κάνεις invite τους φίλους σου…μόνο μία μουσική εφαρμογή που να προσφέρει.

Το Muziic, ακόμα σου επιτρέπει να δημιουργήσεις playlists, να τις κάνεις share και save γρήγορα και εύκολα. Ακόμη έχει διάφορες καρτέλες στις οποίες μπορείς να βρεις τα κομμάτια που άκουσες πρόσφατα ή κομμάτια του είδους μουσικής που ακούς. Τέλος, ένα μάλλον θετικό της εφαρμογής είναι ότι δεν είναι πολύπλοκη. Αν κάποιος ζητάει μουσικά quiz κτλπ. Καλύτερα να πάει κάπου αλλού, αν όμως ζητά μόνο μουσική, τότε το Muziic είναι η σωστή επιλογή.

[via] [via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.